Yrityksille

Suklaaelämyksiä TYKY/TYHY-päiville

ChocoSomnian suklaatasting on makumatka herkullisten artesaanisuklaiden äärelle. Suklaatasting on uudistunut ja tarjoamme sitä yrityksille kahdella eri tapaa. Voit tutustua niihin alla löytyvän linkin kautta tarkemmin. Suklaatastingissä suklaamestarimme Riikka Ojanen tutustuttaa teidät suklaaseen ja opitte muun muassa syömään suklaata oikeaoppisesti.

Lue lisää suklaatastingistä täältä

Haluatteko päästä upottamaan sormet suklaaseen suklaamestarin opeilla? Siitäpä tuleekin vallan hauska elämys, kun hyppäätte työporukalla suklaan ihmeelliseen maailmaan tekemään konvehteja yhdessä ChocoSomnian suklaatyöpajassa. Työpajassa saatte nauttia suklaasta kokonaisvaltaisesti kaikilla aisteilla kahden tunnin ajan.

Lue lisää suklaatyöpajasta täältä

SuklaaJoogasta hyvinvointia koko työporukalle. Matalan kynnyksen suklaajoogassa ei ole kyse täydellisistä jooga-asanoista vaan lempeästä elämyksestä. Tämä rentouttava ja vetreyttävä tunti antaa hengähdystauon kaiken kiireen keskelle ja mikä parasta – suussa sulavaa suklaata on tässäkin tarjolla.

Lue lisää SuklaaJoogasta täältä

Vuokraa Sauna- & kokoustila tapahtumallesi

Uuden suklaatehtaan yläkerrasta löytyy suklaiset sauna- ja kokoustilat, johon mahtuu yhteensä 20 henkilöä. Tilavan kokoustilan ja lämpimän saunan lisäksi meiltä löytyy ulkoporeamme, jossa voi ottaa rennosti auringonlaskun aikaan. Takuutarjoiluna tiloissa on aina käsintehtyä tuoretta suklaata.

Lue lisää Sauna- & kokoustiloista täältä

 

Lahjoja joka lähtöön

Haluatko muistaa työntekijääsi makoisalla lahjalla? Oli sitten joulu, syntymäpäivät, läksiäiset tai eläkkeelle lähteminen, niin voimme rakentaa yhdessä herkullisen lahjapaketin, tehdä lahjakortin tai tarjota suklaisen elämyshetken muistoksi.

Teemme personoituja liikelahjoja teidän omalla logolla ja ilmeellä eri tilanteisiin: joululevyt, kiitoslahjat, give away -lahjat ja muut muistamiset. Kootaan yhdessä terveiset Oulusta ja tarjotaan lahja, josta jää hyvä makumuisto juuri teistä.

Tutustu verkkokauppaamme, niin saat esimakua millaisia tuotteita meillä on tarjolla. Samaan pakettiin voidaan kerätä suklaan lisäksi esim. kuohujuomaa, kahvia, teetä tai salmiakkia.

Hyppää verkkokauppaan tästä

 

Herkkuja palaveriin

Suosituin kokoustarjoilu on ehdottomasti käsintehdyt konvehdit. Juuri sellainen pikkumakea, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niiden runsaasta valikoimasta löytyy varmasti kaikkien suuhun sopivat vaihtoehdot. Uutuutena tarjoamme kahvipöytään myös tehtaamme muita makeita herkkuja – hurmaavia florentine-keksejä, suussa sulavia juustokakkuja ja suklaisia macaronseja.

Suklaaputous – miltä kuulostaa? Herkulliselta, eikö! Tämä kahvipöydän komistus voi olla päivän pelastus. Suklaaputoukseen voi halutessaan dippailla esimerkiksi vaahtokarkkeja, herkullisia marjoja ja mehukkaita hedelmiä. Mikäpä estää dippaamasta vaikka suolakurkkuja, mikäli haluaa – aika rohkea ajatus silti. 

Jäikö kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous toiveidenne tuotepaketista. Ole yhteydessä meidän myyntimestariimme Jennaan puhelimitse 044 971 5043 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(a)chocosomnia.fi.