Vuokrattavat tilat

Sauna & kokoustila

Sauna & kokoustila valmistuu marraskuussa 2023 ja sijaitsee meidän suklaatehtaallamme Hiltusenkaarre 22. Tilaan mahtuu yhteensä 20 henkilöä ja sen yhteydestä löytyy iso sauna sekä hemmotteleva ulkoporeamme ilta-aurinkoon päin.

Kokoustilaa voi hyödyntää moneen tarkoitukseen. Oletpa järjestämässä työporukallesi mieltä virkistävää toimintaa tai jos etsit polttariporukalle juhlapaikkaa, tämä tila taipuu moneen. Voimme olla apunasi suunnittelemassa ja toteuttamassa teidän porukalle juuri sellaisen unohtumattoman elämyksen, josta jää kerrottavaa vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Voit tehdä alustavan varauksen suoraan meidän varauskalenteristamme, jonka jälkeen me olemme yhteydessä teihin ja voimme vahvistaa ajankohdan ja sopia yksityiskohdista tarkemmin. 

Mikäli sinulla tuli kysyttävää sauna & kokoustilaan liittyen voit olla yhteydessä joko sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi tai puhelimitse 044 971 5043 (myyntimestari Jenna).

Hinta Tilavuokra, ohjelmanumero, tarjoiltavat tuotteet

Osoite Hiltusenkaarre 22, 90620 Oulu

 

Suklaakaupan elämystila

Suklaakauppamme yläkerrassa sijaitsee tila, jota voi hyödyntää mielensä mukaan erilaisten elämysten toteuttamiseen esimerkkinä suklaa & viinitasting työporukalle tai yritysten ja yhdistysten kokoontumiseen. Voimme olla apuna suunnittelemassa ja toteuttamassa unohtumaton elämys. Vain mielikuvitus on rajana, mihin tätä tilaa voi hyödyntää.

Tila soveltuu 10–20 hengen kokoontumiseen ja se on suklaakaupan 2. kerroksessa, johon on kierreportaat. Hissiä ei ole käytettävissä. Tilasta löytyy pöytiä, tuoleja, sohvat, jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tila on varattavissa kaupan aukioloaikojen ulkopuolella eli ma–la klo 18–21.

Voit varata tilan suoraan meidän varauskalenteristamme, jonka jälkeen me olemme yhteydessä teihin ja voimme sopia yksityiskohdista tarkemmin. 

Mikäli sinulla tuli kysyttävää kaupan elämystilaan liittyen voit olla yhteydessä joko sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi tai puhelimitse 044 971 5043 (myyntimestari Jenna).

Hinta Tilavuokra, ohjelmanumero, tarjoiltavat tuotteet

Osoite Hallituskatu 30, 90100 Oulu

 

Suklaa & viinikahvila

Suklaa & viinikahvilan tila on varattavissa yksityiskäyttöön ma–la klo 8–21 välillä sopimuksen mukaan. Paikka sopii etenkin pienryhmille. Kahvilassa on yhteensä 12 asiakaspaikkaa. Tilaa voi hyödyntää esimerkiksi kokoontumisiin.

Kahvilan palvelut ovat ryhmän käytettävissä ja meidän iloinen henkilökuntamme palvelee teitä koko tapahtuman ajan. Tarjottavista herkuista on sovittava etukäteen, jotta osaamme varata juuri teille maistuvat tarjoilut. 

Mikäli haluat varata tilan tapahtumallesi tai sinulla tuli kysyttävää Suklaa & viinikahvilaan liittyen voit olla yhteydessä joko sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi tai puhelimitse 044 971 5043 (myyntimestari Jenna).

Hinta Tilavuokra, ohjelmanumero, tarjoiltavat tuotteet

Osoite Hallituskatu 30, 90100 Oulu