Sauna- & kokoustilat

Vuokrattava sauna- ja kokoustila Oulussa

Marraskuussa 2023 valmistunut Sauna- & kokoustila sijaitsee suklaatehtaamme yläkerrassa osoitteessa Hiltusenkaarre 22, Oulu. Kokoustila sopii 20 henkilön ryhmälle ja sen yhteydestä löytyvät iso sauna sekä hemmotteleva ulkoporeamme ilta-aurinkoon päin. 

Sauna- & kokoustilaa voi hyödyntää moneen tarkoitukseen. Oletpa järjestämässä työporukallesi mieltä virkistävää toimintaa tai jos etsit polttariporukalle juhlapaikkaa, tämä tila taipuu moneen. Voimme olla apunasi suunnittelemassa ja toteuttamassa teidän porukalle juuri sellaisen unohtumattoman elämyksen, josta jää kerrottavaa vielä seuraavallekin sukupolvelle. 

Sauna- & kokoustilat

Saunatilaan mahtuu kerrallaan 15 henkilöä. Ulkoporeammeessa voi olla samaan aikaan korkeintaan 8 henkilöä. Käytössä on yksi pukuhuone ja suihkutila. Kokoustilassa on minikeittiö, pitkä ruokapöytä sekä tuolit ja iso sohva. Minikeittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, tiskikone ja käytössänne on astiasto 20 henkilölle. Tilassa kaksi WC-tilaa. Tilan vuokraan sisältyy 20 pyyhettä.

Varaaminen

Sauna- & kokoustila on varattavissa ma-la klo 14.00-24.00 välisenä aikana. Tilan vuokra-aikaa voidaan erillisellä sopimuksella pidentää klo 2.00 asti.

Sauna- & kokoustila on varattavissa ennakkoon varausjärjestelmä Vellon kautta. Vellon kautta tehty varaus on alustava. Tehdyn varauksen jälkeen olemme yhteydessä sinuun joko sähköpostitse tai puhelimitse, jossa vahvistamme varauksen ja sovimme yksityiskohdista tarkemmin.

Siirry varauskalenteriin

Varaa lisäpalveluja ennakkoon

Mikäli haluat toteuttaa ainutlaatuisen hetken ryhmäsi kanssa, voit varata meidän kautta ohjelmaa tai herkkuja tapahtuman ajaksi. Valittavanasi on: 

  • Suklaatyöpaja (2h)
  • Suklaatasting (1h)
  • Suklaamusavisa (1h)
  • Kokousherkut

Kerro varauksen yhteydessä lisätiedoissa, mistä lisäpalveluista olet kiinnostunut. Vahvistamme lisäpalvelut samalla kertaa, kun olemme yhteydessä tilavarauksesta.

Hinnasto

Sauna, ulkoporeamme ja kokoustila

  • ma-to 400 €
  • pe-la 500 €

Kokoustila ilman saunaa ja poreammetta 20 €/h. Varaukset vain sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäpalvelut

  • Suklaatyöpaja (2h) 59 €/hlö
  • Suklaatasting (1h) 35 €/hlö
  • Suklaamusavisa (1h) 15 €/hlö
  • Kokousherkut (kysy hinnasto erikseen)

Sauna- & kokoustilojen käyttöehdot

Tutustuthan tarkasti Sauna- & kokoustiloja koskeviin käyttöehtoihin ennen tilan varaamista. Lue käyttöehdot täältä.

Lisätietoa

Mikäli sinulla tuli kysyttävää Sauna- & kokoustilaan liittyen voit olla yhteydessä joko sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi tai puhelimitse 044 971 5043 (myyntimestari Jenna).