Sauna- & kokoustilojen käyttöehdot

Näissä ehdoissa tehdään varaajalle tiettäväksi, mihin vuokraaja sitoutuu varatessaan ChocoSomnian Sauna- & kokoustilat. Asiakas myöhemmin varaaja tai vuokraaja. ChocoSomnia myöhemmin vuokranantaja.

 

Vuokrattava kohde

Sauna- & kokoustilat sijaitsevat osoitteessa Hiltusenkaarre 22, Oulu (Takalaanila).

Kokoustilaan mahtuu korkeintaan 20 henkilöä. Saunaan mahtuu korkeintaan 15 henkilöä kerrallaan ja ulkoporeammeeseen mahtuu korkeintaan 8 henkilöä kerrallaan.

Tilasta löytyy: minikeittiö (jääkaappi, pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, tiskikone), astiasto 20 henkilölle, pitkä ruokapöytä sekä tuolit, iso sohva, kaksi WC-tilaa, pukuhuone, iso sauna ja ulkoporeamme.

Tilan vuokraan sisältyy 20 pyyhettä. Lisäpyyhkeistä sovittava erikseen.

Henkilökunta ohjeistaa saunan ja poreammeen käytön ennen tapahtumaa. Saunan ja ulkoporeammeen ohjeet löytyvät tilasta. HUOM! Saunan lämmittämiseen menee noin tunti ja sen lämmittäminen on vuokraajan vastuulla.

Varaaminen ja maksut

Tilat on varattavissa ennakkoon varausjärjestelmän (Vello) kautta vuokranantajan nettisivuilla osoitteessa www.chocosomnia.fi/vello. Vellon kautta tehty varaus on alustava. Tehdyn varauksen jälkeen vuokranantaja on varaajaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse, jossa vahvistetaan varaus ja sovitaan yksityiskohdista tarkemmin.

Maksutapana toimii lasku. Vuokranantaja laskuttaa vuokraajalta tilasta, tarjoiluista ja ohjelmasta syntyneet kustannukset 14 vuorokautta ennen tapahtumaa. Maksu tulee suorittaa laskun eräpäivään mennessä (7 vuorokautta). Jos tilaa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, Vuokranantajalla on oikeus perua tapahtuma. Mahdollisista lisäkuluista veloitetaan erikseen tapahtuman jälkeen.

Avainkoodit

Sauna- ja kokoustilan sekä portin avainkoodit luovutetaan vuokraajan käyttöön tapahtumapäivänä sähköpostitse. Vuokraajan tulee huolehtia, että kaikki ovet ja ikkunat sekä portti ovat lukittuna, kun tiloista poistutaan.

Portin munalukko avataan syöttämällä annettu koodi lukkoon, jolloin lukko aukeaa. Kun porttia suljetaan on hyvä huomioida, että ensin lukossa näkyy annettu avainkoodi, jonka jälkeen lukko painetaan kiinni ja numeroyhdistelmä pyöräytetään joksikin toiseksi, niin ettei alkuperäinen koodi jää näkyviin.

Peruutusehdot

Vuokraajan tekemä varaus on sitova. Tilavuokrauksen voi peruuttaa veloituksetta 14 vuorokautta ennen vuokrauspäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 7 vuorokautta ennen vuokrauspäivää, veloitamme 50 % tilauksen hinnasta. Myöhemmin (alle 7 vrk) tapahtuneesta peruutuksesta palautamme vuokraajalle 50% maksetusta summasta. Peruutus on tehtävä aina sähköpostitse osoitteeseen info(a)chocosomnia.fi.

Siivous

Sauna- & kokoustilojen perussiivous kuuluu hintaan, kun tila on jätetty yleisilmeeltään siistiin kuntoon. Ennen tilasta poistumista katso, että nämä asiat ovat kunnossa:

 • Roskat ovat ulkoroskiksessa
 • Tiskit ovat tiskikoneessa. Mikäli kaikki eivät mahdu, loput tiskipöydällä huuhdeltuina.
 • Tölkit ja pullot ovat niille osoitetussa paikassa
 • Huonekalut ovat alkuperäisillä paikoillaan
 • Käytetyt pyyhkeet ovat pukuhuoneen tuoleilla
 • Kaikki yleisvalot, led-valot, led-tuikut ja muut vastaavat on sammutettu kaikista tiloista
 • Elektronisten laitteiden töpselit on vedetty pois seinästä
 • Ulkoporeammeen kansi ja klipsit ovat tukevasti kiinni 
 • Saunan kiuas on pois päältä
 • Ikkunat, ovet ja portti ovat suljettu ja lukittu

Mikäli vuokraajan jäljiltä jää ylimääräistä siivottavaa, vuokraajalta voidaan veloittaa lisäsiivouksesta syntyneiden kustannusten mukaisesti jälkikäteen. Erite- tai oksennuslisä 50-150 € riippuen lisätyön laajuudesta. Saunavihdan käytöstä veloitetaan 50 € lisämaksu. Mikäli poreammeen vesi on värjäytynyt, roskattu tai muusta syystä turmeltunut, tai suodatin on seuraavana päivänä tukossa, veloitamme asiakkaalta 250 € puhdistuskuluja.

Vahingot

Vahingosta tulee ilmoittaa välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle paikan päällä, sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi tai puhelimitse 044 971 5043 (Jenna) tai 044 235 3632 (Riikka).

Tilan vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokranantajan sekä kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuneista vahingoista sekä niiden korjauksesta aiheutuvat kustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten ja sitä vaatineen työn mukaisesti.

Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta (esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen).

Järjestyssäännöt

Yleiset järjestyssäännöt

Tilasta on poistuttava viimeistään sovittuna ajankohtana. Mikäli tilat joudutaan tyhjentämään erikseen vuokranantajan tai vartiointiliikkeen toimesta veloitetaan palvelusta syntyneiden kustannusten mukaisesti.

ChocoSomnialla ja vartijalla on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle.

Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkona. Tupakointipaikka on ulkona terassin portaiden alapäässä. Tätä varten on ulkotiloihin asennettu tuhka-astiat, johon tumpit tulee laittaa tupakoitaessa.

Kokoustilan säännöt

 • Tilassa ei saa polttaa oikeita kynttilöitä
 • Kaikkia tilasta löytyviä astioita saa käyttää
 • Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat sekä koristeet. Cateringpalveluiksi suosittelemme Oskarin kellaria tai Marmoritupaa.

Saunaa koskevat säännöt

 • Pesutiloista löytyvät shampoo ja saippuat ovat yleisessä käytössä
 • Saunan lämmittämiseen menee noin 1 tunti ja sen lämmittäminen on vuokraajan vastuulla
 • Sauna tulee sammuttaa saunomisen jälkeen
 • Pefletin käyttö on pakollista
 • Saunatilaan EI SAA mennä juomalasien kanssa. Tölkit ja muovipullot ovat sallittuja.

Poreallasta koskevat säännöt

 • Porealtaan nappuloita ei saa painella turhaan, ettei asetukset mene sekaisin
 • Porealtaaseen ei saa kaataa juomia
 • Porealtaaseen ei saa mennä juomalasien tai lasipullojen kanssa. Vain tölkit ja muovipullot ovat sallittuja.
 • Pakkanen ja vesi voivat aiheuttaa liukkaita paikkoja ulkona ja parvekkeella. Olettehan varovaisia, ettette liukastu ulkona.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse info(a)chocosomnia.fi.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajasta riippumattomista syistä (force majour).

Vastuulauseke

ChocoSomnia pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Yhteystiedot

Jos tulee kysyttävää tai ongelmia, meille voi soittaa

 • Jenna 044 971 5043

Mikäli teille tulee ideoita, terveisiä tai huomaatte puutteita, niin olemme iloisia, jos kerrotte huomionne myös meille.

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan saunan, paljun ja suklaan äärelle!