Ystävänpäivä – sano se suklaalla

Ystävänpäivä – sano se suklaalla

Ah, ihanaa! Tammikuu on ohi ja rakkaudentäyteinen ystävänpäivä on pian täällä!

Itseasiassa vuoden jokainen päivä on tietysti ystävän ja rakkaiden päivä, mutta 14.2. sitä juhlistetaan ihan koko kansakunnan voimin. Tänä vuonna halusimme tuoda ystävänpäivä markkinoille kaksi uutta makua:

Uusina makuina on maitosuklaa-mansikka ja tummasuklaa-passionhedelmä (L, veg.). Lisäksi suunnittelimme neljä erilaista vaaleanpunaista pakkausta, jotta saat varmasti välitettyä viestisi makealla tavalla perille.

ChocoSomnian ystävänpäivälevyt

Teksivaihtoehtoina on:

Suklaa on kuin halaus - sisältäpäin

Sinä olet tärkeä meille

Nää oot tärkiä mulle     ps. pannaanko tämä levy pökkiin?

Suklaa on kuin ystävä: 
se piristää päivääsi
iloitsee kanssasi
ymmärtää sinua
tuo hymyn huulille
lohduttaa vaikeina hetkinä

Teimme myös vaaleanpunaisesta rubysuklaasta ja mansikkavaahtokarkeista herkullisia kaakaopusseja. Tuutista leikataan nokka pois, kaadetaan suklaanapit kuumaan maitoon tai veteen, hämmennetään niin, että suklaat sulaa ja lopuksi kaadetaan päälle vaahtokarkit. Lisähuomiona, että yhdestä pussista saa kaksi kupillista kaakaota, joten tämä on ihana tapa nauttia ystävän kanssa pakkaspäivästä! 

ChocoSomnian herkkukaakaopussukat


Kaupastamme löytyy paljon muitakin ystävänpäivän herkkuja. Olemme kirjailleet suklaalevyihin Ystävälle ja Rakkalle -tekstejä, tehneet jättisuklaasydämiä sekä sydämenmuotoisia konvehtirasioita. On vara valita joka makuun sopivaa :)

ChocoSomnian myymälä ystävänpäivänä

ChocoSomnia - se on enemmän kuin suklaata, se on elämys!

Nähdään pian vaaleanpunaisissa tunnelmissa!

Takaisin blogiin