Virkistyspäivän ohjelmaa - Rotuaariralli

Virkistyspäivän ohjelmaa - Rotuaariralli

Virkistyspäivä on yleisesti odotettu tapahtuma työhyvinvointi tapahtuma henkilökunnan keskuudessa. Tavoitteena on yleensä päästä hetkeksi pois työarjen peruskaavasta ja viettää aikaa yhdessä kollegoiden kanssa. Tämä vuosi on ollut todella haasteellinen kaikille tapahtumille ja tämäkin tapahtuma on siirretty rajoitteiden vuoksi toukokuulta syyskuulle tänä vuonna. Pääasia, että tämä superhauska iltapäivä toteutuu ja työporukat pääsee tapaamaan toisiaan :)

Miltä kuulostaa iltapäivä, jossa suoritetaan hauskoja tehtäviä ympäri Oulun kaupunkia joukkueina? Naurulta ei voi välttyä, kun hypätään hullunkuristen haasteiden keskelle, ratkotaan pulmia ja nautitaan elämyksistä. Osa porukasta on panostanut myös kunnon tiimiasuihin! Tällaisen kokonaisuuden tarjoaa tänä vuonnakin Rotuaariralli.

Rotuaarirallin joukkue kisa-asuissaan

Kuva: Osa joukkueista on panostanut kilpailuhengen lisäksi tiimiasuun @Rotuaariralli

Rotuaariralli järjestetään nyt neljättä vuotta peräkkäin ja ChocoSomnia on jälleen mukana maistuvalla suklaapulmalla. Meidän tehtävät liittyy aina suklaan maisteluun, joten olemme takuuvarmasti koko kaupunkiseikkailun herkullisin suorituspaikka. Aiemmin suklaat on pitänyt laittaa järjestykseen mm. sokeripitoisuuden mukaan. Tänä vuonna ohjelmassa on luvassa jotain aivan uutta ja suklaamakujakin on enemmän. Rotuaariralli on mainio tyhypäivän ohjelmanumero myös korona-aikana, koska:

  • Tämä iloinen kaupunkisuunnistus hoidetaan Action track -mobiilisovelluksella (ei yhteisiä muistiinpanovälineitä).
  • Lähes kaikki suoristuspisteet on ulkona.
  • Osa tehtävärasteista on virtuaalitehtäviä, jotka voi suorittaa vain tietyissä lokaatiossa gps:n paikannuksen mukaan.
  • Tehtävärastien vetäjät käyttävät kasvomaskeja
  • Noudatetaan yleisiä korona ohjeistuksia.

Tämän vuoden Rotuaariralli starttaa Oulun Rotuaarilta pe 18.9.2020 klo 16.00. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta toivottavasti tulemme näkemään paljon tyky,-, tyhy- ja virkistyspäivää viettäviä työpaikan tiimejä, polttariporukoita ja hassuttelevia kaverijengejä.

 Rotuaariralli joukkue valmiina lähtöön vuonna 2019

Kuva: Rotuaarirallin kisajoukkue valmiina kisailemaan vuonna 2019!

Mikäli Rotuaariralli meni tänä vuonna ohi, niin meiltä saa ympäri vuoden työhyvinvointiohjelmaa mm. suklaatyöpajaa, suklaatastingiä (myös etänä) ja suklaajoogaa. 

Rotuaarirallin järjestäjänä toimii Tapahtumatuotanto Voltti.

Takaisin blogiin