ChocoSomnian myymälän avajaiset Isokadulla

Uuden kaupan avajaiset 15.10.2020 klo 11-18

ChocoSomnia Oy avaa uuden myymälän kauppakeskus Valkean naapuriin, osoitteeseen Isokatu 28, Oulu. Lupaamme tarjota 50:lle ensimmäiselle asiakkaalle yllätyslahjan!

Uusi kauppa on avoinna

  • ma-pe 10-17
  • la 10-15

Lisäksi marras-joulukuussa olemme auki myös sunnuntaisin!

Isokadun tiloihin avataan pieni suklaapuoti torstaina 15.10.2020. Suklaat tehdään edelleen meidän omalla tehtaalla käsityönä Oulussa. Suklaatehtaan tiloissa järjestetään loppuvuoden ajan (koronatilanteen salliessa) myös supersuosittuja suklaatyöpajoja. Suklaatyöpajassa jokainen pääsee tekemään konvehteja ja tietysti myös syömään niitä :)

 

ChocoSomnian suklaatyöpaja

Avajaisissa tulee myyntiin paljon uusia suklaatuotteita muun muassa käsintehty suklaajoulukalenteri, joihin otamme nyt ennakkovarauksia. Viime vuonna ne myytiin loppuun kahden ensimmäisen tunnin aikana, joten katsotaan, miten tänä vuonna käy! Verkkokaupassa on ennakkomyynti jo avattu.

HUOM! Joulukalenterit valmistuvat marraskuussa. Ennakkoon varatut kalenterit voi noutaa myymälästä marraskuussa ja verkkokaupasta ostetut kalenterit toimitetaan marraskuun aikana.

ChocoSomnian joulukalenteri vuonna 2020

Joulukalenterin etukansi. Se on on kuin suuri herkullinen kirja, jonka voi avata joka aamu! Suklaakalenterista löytyy 24 makupalaa ja kolmea eri makua.

ChocoSomnian avattu joulukalenteri vuonna 2020

Tottakai uudesta suklaakaupasta löydät myös suussa sulavat konvehdit, upeat suklaakorkokengät ja suklaakuorrutetut lakritsit! Uutuutena on luvassa tajunnanräjäyttävät tryffelit sekä kauniit kestokukkakimput!

ChocoSomnian uutuus tuote La Pralinen tryffelit

UUTUUS: herkulliset merisuola-suklaatryffelit sydämen muotoisessa rasiassa.

Tervetuloa käymään ja ihastumaan suklaan maailmaan! <3

Toivoo, yrittäjät Riikka Ojanen & Jenna Antinmaa sekä muut ChocoSomnian naiset

Takaisin blogiin