Suklaatasting on kurkistus suklaan syövereihin

Suklaatasting on kurkistus suklaan syövereihin

Oletko koskaan osallistunut viinitastingiin? Suklaatasting on vähän sama juttu, mutta tastingin keskipisteenä on käsintehty artesaanisuklaa.

Suklaatasting on herkullinen matka suklaan syövereihin. Matkaoppaana toimii meidän ihana suklaamestarimme Riikka Ojanen. Tälle matkalle voit päästä halutessasi ihan omalta kotisohvaltasi, asuitpa sitten Nuorgamissa, Hangossa tai jossain siinä välillä. Tunnin aikana pääset tutustumaan suklaan historiaan ja sen valmistamiseen sekä kuulet muun muassa miten Casanova ja puumanaiset liittyvät suklaaseen. 😉 Opit myös syömään suklaata oikeaoppisesti. 

Tastingissä pääset nauttimaan ja tutustumaan laajasti erilaisiin suklaamakuihin. Pääset maistamaan 12 erilaista suklaata. On valkosuklaata, maitosuklaata sekä tummaa suklaata. Myös muutama herkullinen konvehti herättelee makunystyröitäsi. Etäsuklaatastingin maistelupakettiin kuuluu myös juomasuositukset, joten jos haluat saada parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettyä maistelupaketin suklaat, suosittelemme valitsemaan ainakin yhden juoman suklaiden maistelupariksi.

 

ChocoSomnian etäsuklaatastingsuklaat

 

ChocoSomnia järjestää suklaatastingejä kolmella eri tavalla

Live suklaatasting järjestetään yleensä ChocoSomnian tehtaalla (Hiltusenkaarre 18). Ryhmäkoko voi olla 8-15 henkilöä. Ryhmätastingin hinta on kiinteä 500 €. Tämä tasting voidaan järjestää myös muualla, ryhmän vuokraamissa tiloissa. Hintaan lisätään tällöin matkakorvaus. Live suklaatasting tulee varata viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Etäsuklaatasting ryhmälle Kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä, suosittelemme, että varaatte porukallenne oman suklaatasting ajan. Etäsuklaatasting voidaan pitää esimerkiksi Teamsin tai Zoomin välityksellä, jolloin suklaamestari on kanssanne ruudun toisella puolella. Ryhmän koko määrittää hinnan. Hinnaston voit kurkata tästä. Etäsuklaatasting tulee varata viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, ja osallistujalista tulee olla meillä kahta viikkoa ennen tapahtumaa, jotta ehdimme toimittaa kaikille tuoreet suklaat postitse.

Avoimet etäsuklaatastingit ovat nimensä mukaisesti avoimia kaikille. Niitä järjestetään lähes kuukausittain pois lukien kesäkuukaudet. Avoimiin etäsuklaatastingeihin voi osallistua myös yksittäiset henkilöt. Avoimeen etäsuklaatastingiin voi varata paikan ChocoSomnian verkkokaupasta. Yhden suklaatastingin hinta on 38,90 €. Varaa paikkasi tästä avoimeen etäsuklaatastingiin.(HUOM! Tämä on vanha etäsuklaatasting. Lisätietoa uudesta etäsuklaatastingistä löydät täältä.)

Riikka Ojanen pitää etäsuklaatastingia

Ohjelmanumero tai lahjaidea

Suklaatasting toimii hyvänä ohjelmanumerona esimerkiksi työhyvinvointipäivien, polttareiden tai pikkujoulujen yhteydessä. Jo satoja yrityksiä on osallistunut tastingiin tähän mennessä, ja yhteensä noin 6000 osallistujaa ympäri Suomea ja Pohjoismaita on saanut kokea hurmaavan etäsuklaatastingin.

Makumatka ystävälle? Jos mietit elämyksellistä lahjaa ystävälle tai äidille, verkkokaupassamme on myynnissä myös lahjakortteja etäsuklaatastingiin. Jos sinulla tuli heti mieleen joku, jolle voisit lahjoittaa herkullisen makumatkan, niin klikkaa tästä itsesi suoraan verkkokauppaamme.

Kiinnostuitko suklaatastingistä?

Live suklaatastingin ja etäsuklaatastingin ryhmälle voi varata joko sähköpostitse tai puhelimitse ottamalla yhteyttä Jennaan info@chocosomnia.fi / 044 971 5043.

ChocoSomnian avoimet suklaatastingit löydät verkkokaupastamme. Ilmiotamme myös tulevista avoimista tastingeistä somessamme, joten ota meidät seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.

ChocoSomnian maitosuklaa passionhedelmä konvehti
Takaisin blogiin