Suklaantäyteinen pääsiäinen

Suklaantäyteinen pääsiäinen

ChocoSomniaan on tulvinut kevään lämmittävä valo ja saanut mielemme virkostumaan pitkän pimeän talven jälkeen. Auringon säteet ovat saaneet suklaamestarimme kehittelemään uusia tuotteita ja keväiset värit ovat vallanneet myymälän. Hurmaavat uutuudet ovat valloittaneet sekä myymälän että verkkokaupan. Pääsiäinen tekee tuloaan ja mikä se kruunaakaan pääsiäisen? No, suklaamunat tietenkin kuuluvat oleellisena osana pääsiäiseen.

ChocoSomnian pääsiäissuklaamunia

Pääsiäisen klassikko – suklaamunat

Suklaamuna on perinteisin pääsiäissuklaaherkku. Meidän valikoimastamme löytyy eri kokoisia käsintehtyjä suklaamunia, jotka ovat kätkeneet sisäänsä erilaisia herkkuja. Jokainen suklaamuna yllättää omalla tavallaan. Nämä artesaanisuklaamunat löytyvät vain myymälästämme (Isokatu 28). Hinta vaihtelee koosta riippuen 5–49 € välillä.

ChocoSomnian pääsiäissuklaalevy

Uutuuslevyssä maistuu passionhedelmä

Halusimme tuoda perinteisten suklaamunien rinnalle pääsiäiseen sopivan suklaalevyn. Pääsiäissuklaalevyn makuna on pirteän hedelmäinen passionhedelmä. PASSION – tuo kärsimyksen ja intohimon hedelmä sopii pääsiäiseen kuin kerma mämmiin. Teimme tämän herkullisen suklaalevyn maitosuklaisena että tummasuklaisena. Tummasuklaa-passion on myöskin vegaaninen. Tätä suklaista herkkua et löydä muualta. Levy on saanut ympärilleen keväiset kuoret, jotka toivottavat ”Makiaa ja iloista pääsiäistä”, joten levy toimii myös tuliaisena pääsiäisen aikaan. Pääsiäslevyt löydät sekä myymälästämme, että verkkokaupastamme. Hinta 7,90 €.

Pääsiäislevyt

  • Pääsiäislevy maitosuklaa-passion
  • Pääsiäislevy tummasuklaa-passion (veg.)
ChocoSomnian kirjaillussa suklaalevyssä toivotetaan "Hyvää pääsiäistä"


Kirjaillut pääsiäslevyt toimivat myös korttina

Tehtaamme kirjailumestari Minna on tänäkin vuonna tehnyt kauniita suklaalevyjä, jotka toivottavat “Hyvää pääsiäistä”. Tämä suklaalevy on nerokas tapa muistaa ystävää tai sukulaista pääsiäisen aikaan. Kirjaillut levyt löydät myymälästämme sekä verkkokaupastamme. Kirjaillun suklaalevyn hinta 8,50 €.

Tämän suklaalevyn voit tilata suoraan ystävällesi verkkokaupastamme. Ostovaiheessa kirjaat vain lahjansaajan yhteystiedot toimitusosoitteen kohdalle. Klikkaa itsesi suklaashoppiimme.

Pääsiäisteemaiset suklaakonvehdit

Ihastuttavat suklaakonvehdit ja figuurit

Passionin maku vahvistuu myös konvehtien puolella. Valikoimaamme tulee perinteisen passionkonvehdin rinnalle super-passionkonvehti meidän omalta suklaatiimiltämme. Konvehti on kuin pääsiäisilotulitus suussa.

Myymälästämme löytyy myös supersuosioon nouseita suloisia pääsiäiskonvehteja. Tarjolla on vielä tipuja ja kanoja sekä sitruunajuustokakun ja porkkanakakun makuisia konvehteja. Nämä konvehdit tulevat yhteistyökumppaniltamme ja konvehtien suklaa on Belgiasta. Pääsiäiskonvehdit ovat myynnissä vain myymälässämme Oulun keskustassa (Isokatu 28). Yhden konvehdin hinta on 1,50 €.

Dammenbergin valloittavat pienet puput pomppivat myymäläämme. Pikkuiset luomu suklaapuput maistuvat varmasti monelle, sillä tämä suklaa on pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, laktoositon, maidoton, soijaton, GMO vapaa sekä Kosher Parve / Halal. Voit ostaa pupuja joko yksittäin hintaan 1,50 €/kpl tai kuusi kappaletta pussissa yhteishintaan 5,90 €.

Cafe Tassen pienet pääsiäslevyt

Cafe Tassen pääsiäispatukka

Belgialaisen Cafe Tassen valmistamat herkulliset maitosuklaiset pääsiäispatukat ovat kietoneet sisäänsä mantelinougattia ja rouskuvaa keksimurua. Hurmaavan patukan ympärillä on ihastuttava pääsiäisaiheinen kääre. Patukat saatavilla vain myymälässämme. Patukan hinta 3,50 €/kpl.

Tule tutustumaan koko pääsiäsvalikoimaamme myymäläämme.

ChocoSomnian poppoo haluaa toivottaa kaikille makiaa ja iloista pääsiäistä!

Takaisin blogiin