Roosa Nauha -päivä sai ihmiset haalimaan suklaatissejä!

Roosa Nauha -päivä sai ihmiset haalimaan suklaatissejä!

Roosa Nauha -päivä 9.10.2020

Järjestimme Roosa Nauha -päivän kunniaksi kaksi erilaista tempausta, jolla halusimme kerätä varoja rintasyövän tutkimiselle. Rintasyöpään sairastuu vuosittain 5000 naista ja 30 miestä. Tämä kampanja koskettaa erityisesti minua, koska olen sairastanut pahanlaatuisen rintasyövän viime vuonna (2019). Rintasyöpiä on valtavasti erilaisia ja onneksi niissä on nykyään jo todella hyvä paranemisprosentti. Rintasyöpä on yksi syy, joka johdatti minut myös ChocoSomniaan toiseksi yrittäjäksi, mutta se olkoon aivan toinen tarina.

ChocoSomnian toinen yrittäjä Jenna on sairastanut rintasyövän 2019. Kuvassa Jennalla on peruukki ja tuuletusviuhka, koska sytostaattihoidot veivät hiukset muutamaksi kuukaudeksi ja aiheuttivat myös kuumia aaltoja.

Roosa Nauha -päivän kunniaksi otimme vastaan suklaatissitilauksia sekä laitoimme upeaan suklaalähteeseemme vaaleanpunaista (tottakai!) rubysuklaata tarjolle. Meillä oli herkullisia dippikuppeja valmiina, joissa oli mm. mansikkaa ja vaahtokarkkeja. Jokainen osallistuja sai valita haluamansa kuppikoon (A, B tai C) ja sitten kuppiin laitettiin suklaalähteestä ihanaa lämmintä rubysuklaata kuorrutukseksi. Herkuttelijoille annettiin tikku, jolla pystyi nautiskelemaan sitten herkkuannosta. Palvelimme Maijun kanssa kaupalla tietenkin maskit päässä.

ChocoSomnian yrittäjä Riikka Ojanen dippaa mansikkaa suklaaputoukseen

Kuvassa Riikka testaa vaaleanpunaiseen rubysuklaaseen dippausta mansikalla.

Jokaisesta suklaatissitilauksesta lahjoitettiin 5 € ja jokaisesta dippikupista lahjoitettiin 1 € Roosa Nauha Keräykseen. Tällä tavalla saimme kerättyä yhteensä 150 € tämän tärkeän asian puolesta.

ChocoSomnian Jenna ja Maiju

Kuvassa Maiju (takana) ja Jenna (edessä) palvelevat asiakkaita hymyillen suklaakaupalla.

Tuhannet kiitokset meidän rakkaille asiakkaille tästä päivästä ja nautitaan jokaisesta päivästä, jonka saamme täällä maan päällä viettää <3

Suklaaterveisin, Jenna

Takaisin blogiin