Kulinaristit kokoontuvat Viini & ruokamessuilla Helsingissä 27.-31.10.2022.
Pohjoisen makuja etelään
Osallistumme ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävään Ruoka & Viini -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa. Samaan aikaan siellä järjestetään myös kirjamessut ja molempiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla. Päätimme ottaa mukaan suklaalevyistä perinteisten maitosuklaamakujen lisäksi pohjoisen eksotiikkaa mm. valkosuklaa-kuusenkerkkää, tummasuklaa-terva&karpaloa sekä valkosuklaa-mustikkaa. Konvehtilajitelmiin valitsimme 7 eri makua, joista marjaisimpina pohjoisen oma vadelma sekä mustaherukka. Toivottavasti messuilla riittää säpinää ja kauppa käy, koska tämä on meidän syksyn kohokohta Helsingin markkinoilla.
Valkosuklaa-kuusenkerkkä -suklaalevy
Valkosuklaa-mustikka -suklaalevy
Viemme ilolla suklaan ilosanomaa pääkaupunkiseudulle ja toivomme löytävämme sieltä myös uusia jälleenmyyjiä.