Pääsiäisen kuumin ja hauskin suklaamunakurssi -K18-

Pääsiäisen kuumin ja hauskin suklaamunakurssi -K18-

Se tulee jälleen – nimittäin viihdyttävä, naurun täyteinen ja poskia punottava suklaamunakurssi aikuisille naisille (K18). Kurssilla pääsee taiteilemaan ihan oman mieltymyksensä mukaisen suklaamunan, jonka sisään saa piilottaa yllätyksen, joka on aisteja herättelevä aikuisten lelu Erotiikan ajan valikoimasta.

ChocoSomnian Riika Ojanen ja Erotiikan Ajan Armi Soilanterä

ChocoSomnian Riikka Ojanen ja Erotiikan Ajan Armi Soilanterä

Suklaamestari Riikka opastaa suklaamunien valmistuksessa ja Erotiikan Ajan Armi Soilanterä esittelee munien sisälle piilotettavat yllätykset.

Suklaamunakurssi järjestetään yhteistyössä oululaisen Erotiikan ajan kanssa. Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin aikuisten hemmotteleviin ja suriseviin uutuusleluihin. Leluesittelyn lopuksi pääset päivittämään oman lelukokoelmasi halutessasi sekä valitsemaan, minkä pienen yllätyksen haluat suklaamunaan piilottaa. Kannattaa jo aluksi miettiä, tuleeko muna lahjaksi kaverille, kumppanille vai ihan omaan käyttöön.

Suklaiset huulet

Tie toisen sydämeen käy vatsan kautta ja mikäpä sen oivallisempaa vatsan täytettä kuin laadukas käsintehty suklaa. Kurssilla työstetään suklaata intohimolla, ja tuloksena syntyy niinkin viaton herkku kuin suklaamuna. Käytännössähän tämä on kaikkea muuta kuin viaton, sillä suklaamuna tulee kätkemään sisäänsä pikkutuhman yllätyksen, ja toisaalta onhan suklaalla vietelty jo vuosisatojen ajan.

Aikuisten naisten suklaamunakursseja järjestetään tänä vuonna kaksi kertaa. Yhdelle kurssille paikkoja on avoinna rajoitetusti vain 12 henkilölle kerrallaan. Varaa siis paikkasi pian niin pääset mukaan pikkutuhmalle suklaamunakurssille. Kurssit järjestetään:

  • Torstaina 7.4.2022 klo 18-20
  • Keskiviikkona 13.4.2022 klo 18-20

Kurssin normaalihinta on 65 €/hlö ja hintaan sisältyy keskikokoinen käsintehty suklaamuna, leluesittely sekä pieni aikuisten lelu. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja pientä pilkettä silmäkulmaan. Kurssilla on ollut tapana aiheuttaa pientä punaa poskiin ja kutkuttaa nauruhermoja.

Takaisin blogiin