Makia pääsiäinen OYS:n lapsipotilaille

Makia pääsiäinen OYS:n lapsipotilaille

Tänä keväänä ChocoSomnia halusi tehdä hyvää yhdessä Twins – Katja ja Sari hyväntekeväisyyskaksosten kanssa. Halusimme olla tukemassa ja auttamassa niitä lapsiperheitä, jotka viettävät pääsiäistä poikkeuksellisesti Oulun yliopistollisen sairaalan lastenosastolla. Halusimme tuoda pienellä suklaisella eleellä pääsiäisen iloa ja onnenhetkiä sairaala-arjen keskelle.

Hyväntekeväisyyskamppanja oli käynnissä 4.-11.4. välisenä aikana. Kampanjan aikana kerrytettiin suklaalevypottia eli kun asiakas osti suklaalevyn joko ChocoSomnian myymälästä tai verkkokaupasta, jokainen ostettu levy kerrytti hyväntekeväisyyteen lähtevien suklaalevyjen määrää. Jokaista ostettua levyä kohden lahjoitettiin yksi Special Edition -suklaalevy hyväntekeväisyyteen. Suklaakaupalla kävi useita asiakkaita, jotka kertoivat omakohtaisen kokemuksen lastenosastolta ja ostivat vielä muutaman extralevyn, koska todella tiesivät, miten paljon hyviä hetkiä voivat välittää niillä pikkupotilaille. Sydäntälämmittävä tunnelma oli aistittavissa kassapöydän molemmin puolin suklaalevyjä pussiin pakatessa.

Kampanjan aikana meiltä ostettiin yhteensä 271 levyä. Super-iso kiitos kaikille meidän ihanille asiakkaillemme, jotka mahdollistitte tämän kanssamme!

Twins Katja & Sari ja ChocoSomnia tekevät hyvää yhdessä - hyväntekeväisyys

Special Edition -levyistä sen verran vielä, että halusimme tehdä tätä kampanjaa varten täysin omanlaisen suklaalevyn. Saimme loistavan idean meidän yhteistyökumppanilta Twins – Katjalta ja Sarilta, jotka ehdottivat, että voisimme maustaa maitosuklaalevyt paukkukarkeilla. Tätä niin kutsuttua “MS Paukkua” ei ole myynnissä missään ja se jääkin vain meidän uniikiksi tuotteeksi, jota vain harvat ja valitut pääsevät maistamaan. Iloisen keltaisen pääsiäisvyötteen levyihin teki kumppanimme Popa Oy.

ChocoSomnian suklaamunia lähdössä hyväntekeväisyyteen

Suklaalevyjen lisäksi hyväntekeväisyyteen lähti myös laatikollinen suklaamunia. Saimme viime keväänä K-Supermarket Pekurilta lahjoituksena pienen määrän rikki menneiden suklaamunien yllätyksiä. Yllätykset kätkettiin uudelleen suklaamuniin ja nyt ne lähtivät hyväntekeväisyyteen ilahduttamaan pieniä potilaita. Iso kiitos K-Supermarket Pekurille makeasta yhteistyöstä!

Hyväntekeväisyys Oulun yliopistollinen sairaala

Tänä keväänä oli hyvä syy pistää suu makiaksi, sillä jokainen herkuteltu suklaalevy ilahdutti samalla myös pieniä lapsipotilaita pääsiäisen aikaan.

ChocoSomnian väki toivottaa yhdessä Twins – Katjan ja Sarin kanssa makiaa pääsiäistä Oulun yliopistollisen sairaalan lastenosastolle, henkilökunnalle sekä kaikille blogin lukijoille!

Takaisin blogiin