Jaajo hurahti suklaaseen! Tässä on joulun supertarjous ensimmäiselle 500:lle

Jaajo hurahti suklaaseen! Tässä on joulun supertarjous ensimmäiselle 500:lle

”Makuhermot alkoivat tanssia ripaskaa!”

ChocoSomnian Riikka ja Jaajo esiintyivät samalla Suomen Yrittäjien videolla vuonna 2020 ja samana vuonna Jaajo pääsi maistelemaan ChocoSomnian suklaita ensimmäistä kertaa. Katso Suomen Yrittäjien video tästä.

”Tänä vuonna sain ChocoSomnialta erilaisia konvehteja ja sain valita niistä omat suosikkini tähän rasiaan. Valikoima on todella laaja, mutta nämä maut olivat monipuolisia ja veivät kielen mennessään.”, Jaajo hehkuttaa. Konvehdeissa käytetään aina aitoja hedelmiä, marjoja ja mausteita eli esanssit ja säilöntäaineet on jätetty pois. Tietysti tuore kerma ja voi tuovat suussasulavan ominaisuuden näihin artesaaniherkkuihin. ”Heti ensimmäisellä maistelukerralla makuhermoni alkoivat tanssia ripaskaa!”, Jaajo kertoo innoisssaan.

Makea tutustuminen suklaatehtaalle

Jaajo pääsi kesällä 2022 käymään näiden aarteiden syntysijoilla eli ChocoSomnian suklaatehtaalla. Hän huomasi, että meillä oli hyvä meininki ja opetimme hänellekkin suklaan valmistusta. ”Se oli todella tarkkaa työtä ja nautin suuresti, kun näin kotimaista käsityöntekemistä niin läheltä ja millä intohimolla sitä tehtiin, vau! Makein muisto jäi kuitenkin siitä, kun sain ottaa ”suklaahanasta” sulaa suklaata lasin täyteen ja hörppiä tuhtia suklaista juomaa. Siinä toteutui pikkupojan yksi iso unelma”, Jaajo naurahtaa.

Maisteluvideolla mehustelua

Ruokatuotteita on paljon turvallisempaa hankkia, kun ensin näkee, että mitä joku muu tuotteista tykkää. Keksimme, että maisteluvideo olisi tähän oiva keino, joten tuumasta toimeen! Katso videolta, kuinka Jaajo valitsee mieluisimmat maut omaan suosikkiboksiinsa: Katso maisteluvideo tästä

LypsyTube - Jaajo ja Elina

Jaajo ja Elina tekivät viihdyttävän videon, jossa valitaan parhaimmat konvehdit Jaajon suosikkiboxiin.

Takaisin blogiin