Herkut vappupiknikille ChocoSomniasta

Herkut vappupiknikille ChocoSomniasta

Vappu tulee, oletko jo valmistautunut? Tuo suomalaisen työn, opiskelijoiden ja kevään juhla on jo ensi viikon sunnuntaina, ja tässä vaiheessa jokainen odottaa jännityksellä, millaista säätä Pekka ennustaakaan vapuksi. Vietetäänköhän tänä keväänä vappua lumisessa vai aurinkoisessa säässä? Jokatapauksessa vappua vietetään, oli sää mikä tahansa ja usein yhdessä rakkaimpien kanssa keväisistä herkuista nautiskellen. Mitäpä, jos nappaisit tänä vuonna mukaasi vappuherkut meiltä – tässä muutama vinkki.

ChocoSomnian herkkupakkaus vappuun

Vappubrunssin herkkupakkaus

Herkuttele vappubrunssilla ChocoSomnian herkkupakkauksella. Tämä vapun herkkupakkaus pitää sisällään neljä Ruby-suklaaseen dipattua namimunkkia ja kaksi Poikain Parhaiden simaa. Pääset maistelemaan kahta erilaista simaa – perinteistä ja vadelmaista. Helppo herkkupakkaus napattavaksi mukaan kevään ensimmäiselle piknikille. Herkkupakkaukset ovat ennakkotilattavissa ja voit varata sen meidän Instagram ja Facebook tarinoiden kautta 20.-26.04.2022 välisenä aikana. Emme valitettavasti voi lähettää näitä herkkiä tuotteita postissa, vaan tuotteet tulee noutaa Oulun keskustan myymälästä lauantaina 30.4.2022 klo 15 mennessä. Herkkupakkauksen hinta on 12,90 €. Tuotteita on rajoitetusti, joten klikkaa itsesi meidän someen ja varaa heti itsellesi vappubrunssin herkkupakkaus.

Alkoholittomia kuohujuomia

Poikain Parhaat juhlakuohut ja simat vappuun

Meille saapui erä keväisen raikkaita ja pirskahtelevia Poikain Parhaat kuohujuomia. Niitty-juhlakuohu saa makunsa suomalaisista mesiangervon ja maitohorsman kukista. Niitty on hienostuneen yrttinen kuplajuoma. Metsä-juhlakuohu puolestaan on pehmeän makea juoma, jossa maistuvat metsämustikka ja kuusenkerkkä. Lisäksi meiltä löytyy Wild from Arcticin puolukkakuohujuomaa, jossa pirskahtelee kirpsakka puolukka. Nämä kaikki ihanat kuohujuomat sopivat hyvin juhlahetkiin, ja siksi myös vappupiknikille. Kuohujuomat 6,90 €/kpl.

Poikain Parhaiden perinteinen käsityöläissima on maualtaan klassisen sitruksinen vappusima. Perinteinen sima on täysin luomu. Raikas sima on kertakaikkisen hyvä janojuoma ja sopii niin piknikille kuin pirskeisiin. Vadelmaisessa vappusimassa puolestaan poreilee keväisen mehukas vadelma. Tämä makea simauutuus on vappupiknikin herkullinen yllättäjä. Heleän värinsä sima saa aidoista suomalaisista vadelmista. Vappusimat 3,50 €/kpl.

Kaikki Poikain Parhaiden kuohujuomat ja vappusimat ovat valmistettu ilman teollisia maku- tai väriaineita. Juomat ovat alkoholittomia (simat <0,7%), laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia. Kuplivat kuohujuomat löydät meidän myymälästämme Oulun keskustasta Isokatu 28:sta.

ChocoSomnian ruby-konvehti

Ruby-suklaan aromit tulevat esiin kuohuvalla

Tämä suklaamaailman erikoisuus on erittäin herkullinen, suussa sulava suklaa juuri kuohuvien juomien kanssa. Suklaata voisi kuvailla maultaan marjaiseksi ja hieman hapokkaaksi. Ruby on oma suklaalaatunsa maitosuklaan, tummasuklaan ja valkosuklaan seurana. Tämän suklaan valmistuksessa ei ole käytetty väriaineita, vaan sen herkullinen vaaleanpunainen värinsä tulee kaakaopavusta itsestään. Rubya löytyy meiltä sekä suklaalevyn muodossa, että konvehtina myymälämme vitriinistä. Ruby-suklaalevyä voit tilata verkkokaupastamme myös suoraan kotiisi.

Kurkkaa, mitä muuta verkkokaupastamme löytyy ja tilaa herkut vapuksi.

Pystytkö sinä syömään vappumunkin ilman huulten lipaisua? ChocoSomnian poppoo haastaa sinut kokeilemaan ja samalla toivottaa keväistä vapun aikaa kaikille!

Takaisin blogiin