Äitienpäivälahjaksi sydämiä, suklaata ja sympatiaa

Äitienpäivälahjaksi sydämiä, suklaata ja sympatiaa

Nostetaan juhlamalja rakkaille äideille sunnuntaina 8.5.2022

Joko sinulla on äitienpäivälahja hankittuna? Tässäpä muutama toivottu lahjavinkki jokaisen mamman ja mummun makuun.

Äitienpäivän suklaarasia on täynnä rakkautta

Äitienpäivän suklaarasia on herkullinen lajitelma käsintehtyjä artesaanikonvehteja. Suklaarasiaa löytyy kolmessa eri koossa – 6, 12 ja 18 kappaleen konvehtirasiat sisältävät suussa sulavia suklaakonvehteja. Myymälässämme pääset valitsemaan itse lahjan saajan suuhun sopivat konvehdit koko valikoimastamme. Mikäli tilaat suklaarasian verkkokaupastamme, olemme valinneet rasiaan sydämenmuotoisia suklaakonvehteja, jotka sykkivät rakkautta koko rasian täydeltä.

Makuina äitienpäivän suklaarasiassa ovat

  • maitosuklaa vadelma
  • maitosuklaa passion
  • tummasuklaa mustaherukka
  • tummasuklaa appelsiini
  • valkosuklaa salmiakki
  • vaaleanpunainen rubysuklaa

Äitienpäivän suklaarasioiden hinnat

  • 6 kpl suklaarasia 11 € 
  • 12 kpl suklaarasia 21 € 
  • 18 kpl suklaarasia 29 €.
ChocoSomnian kirjaillut levyt - Äiti ja mummu

Mammasta on moneksi

Äiti, mummu, mummi, mummo, ämmi, tummu, mumelo – rakkaalla naisella on monta nimeä. Kun peruslevyt on nähty, niin on aika antaa lahjaksi jotain erityisempää – kirjailtu suklaalevy. Mikäli piipahdat myymälässämme Oulun keskustassa löydät kirjailtuja levyjä runsain mitoin eri teksteillä. Kirjaillun suklaalevyn hinta on 8,50 €.

Meiltä voit tilata myös personoidun suklaalevyn omalla toivetekstillä ympäri vuoden. Personoidun suklaalevyn hinta on 13 € ja voit tilata sen meiltä sähköpostitse. Kerro meille, minkä tekstin haluat suklaalevyyn, ja laita viesti osoitteeseen info@chocosomnia.fi

Alkoholittomia kuohujuomia

Kahvin sijasta kuohuvaa

Onnittelulaulujen raikuessa, mitäpä jos samalla kohottaisitte maljan äidillenne. Poikain Parhailta löytyy poreilevia alkoholittomia kuohujuomia kahdessa eri maussa. Niitty-kuohuvassa maistuvat kesäiset mesiangervo ja maitohorsma. Metsä-kuohujuoma saa makunsa metsämustikasta ja kuusenkerkästä. Wild from Arcticin kuohujuoman pirteä puolukka poreilee kielen päällä juhlahumussa. Nämä juomat noudettavissa myymälästä.

Kurkkaa, mitä muuta verkkokaupastamme löytyy ja tilaa herkuja tai lahjakortti suklaaelämykseen!

Takaisin blogiin