Suklaamuna sinisellä silkkinauhalla

Aikuisten naisten suklaamunakurssi -K18-

Tämä ajatus lähti liikkeelle täysin vitsistä! Pääsiäisen aikaan puhutaan paljon tietysti suklaamunista. Meillähän lähti ajatus sitten laukalle ja päätettiin tehdä jotain ennenkuulumatonta näillä "munamarkkinoilla". Otimme yhteyttä oululaisen erotiikkaliikkeen yrittäjään Armi Soilanterään ja kysyimme hänen innostusta järjestää yhteistyössä Aikuisten naisten suklaamunakurssi -K18- teemalla. Erotiikan aika on upea erotiikkaliike Oulun keskustan läheisyydessä. Armihan innostui ideastamme välittömästi! Kurssi oli tarkoitettu vain naisille ja osallistujat olivat hoksanneet, että tälle kurssille kannattaa tulla pilke silmäkulmassa. 😁

Julkaisimme kurssin viikkoa ennen pääsiäistä ja ilmoittautumisia alkoi tulla välittömästi. Itseasiassa kurssi tuli täyteen 2 TUNNISSA! Tulijoita oli niin paljon, että päätimme saman tien laittaa ilmoittautumisen auki toiselle kurssille. Se tuli täyteen parissa päivässä. Korona toki sotki hiukan suunnitelmia ja kurssit siirrettiin lopulta lokakuulle. Se ei onneksi menoa haitannut, koska yllätyksellinen suklaamunahan maistuu ympäri vuoden.  

ChocoSomnia aikuisten naisten suklaamunakurssin satoa

Erään kurssilaisen taiteilema suklaamuna. Sisältää yllätyksen aikuiseen makuun.

Suklaamunakurssin alkuun Armi esitteli aikuisten lelumaailman uutuuksia. Sen jälkeen osallistujat saivat valita miehelle tai naiselle sopivan lelun, joka piilotettaisiin itsetehdyn suklaamunan sisälle. Leluvalinnan jälkeen osallistujat siirtyivät suklaatehtaan puolelle taiteilemaan omat suklaamunat. Suklaamunan koko oli mitoitettu lelujen mukaan. 

Erotiikanajan tuotteita

Armin esittelyssä oli näytillä monenlaista uutuutta.

Kurssit olivat täynnä naurua, keskittymistä ja suklaahurmosta! Suklaamunat tehtiin yllätykseksi puolisolle tai ystävälle.

Halusimme, että kurssilaisille itsellekin jäisi jotain herkuteltavaa, niin jokainen pääsi tekemään itselleen vielä pikkutuhman suklaatikkarin kotiin viemisiksi.😀

ChocoSomnian tuhmat tikkarit

Tuhannet kiitokset kaikille yllytyshulluille osallistujille! Kiitos yhteistyöstä Erotiikan aika & Armi Soilanterä!

Saapa nähdä järjestetäänkö tällainen kurssi myös tulevaisuudessa. 😊

Suklaamunaterveisin, yrittäjät Riikka Ojanen & Jenna Antinmaa 

Takaisin blogiin