AAA-luokan suklaanvalmistajat

AAA-luokan suklaanvalmistajat

Vau! Siis VAU!!

Meille on myönnetty korkein mahdollinen luottoluokitus kansainvälisesti tunnetussa Bisnoden ratingissä! 

"AAA-luottoluokitus kategorisoi yrityksen seitsemään eri luokkaan. Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Positiivinen luottoluokitus on asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta sekä kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista." - Bisnode

Tämä on ihan mielettömän iso juttu näin pienelle käsityöläisyritykselle. Olemme alusta saakka pitäneet ns. "nyörit tiukalla" ja edenneet nöyrin mielin, mutta kunnianhimoisesti kohti kasvua. Riikka aloitti suklaan valmistuksen oman rivitalon pikkukeittiössä ja nyt meillä on 120 neliöinen tehdas, kivijalkamyymälä keskustassa, jälleenmyyjiä ympäri Suomea ja verkkokauppa. Työllistämme tällä hetkellä kuusi henkilöä ja sesonkiaikana noin parikymmentä iloista tyyppiä. Olemme tehneet hyviä ja välillä hieman uhkarohkeitakin päätöksiä, mutta usko tulevaan on ollut vahva koko ajan. Kun osaa unelmoida isosti, niin on mahdollisuus päästä ainakin puoleen väliin. 

Unelmoinnin taito, kiitollisuuden läsnäolo ja rohkeus katsoa eteenpäin vievät meitä eteenpäin joka päivä. 

Valtavan nöyrä kiitos myös teille jokaiselle asiakkaalle, jotka uskotte meidän tekemiseen ja tuotteeseen. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä.

Kiitos!
Riikka & Jenna

ChocoSomnian yrittäjät Jenna ja Riikka Kolilla

Kuvassa Jenna ja Riikka ovat Kolin maisemissa.

Takaisin blogiin