3 vinkkiä ystävänpäivälahjaksi

3 vinkkiä ystävänpäivälahjaksi

Ystävänpäivä lähestyy - oletko valmis? Maanantaina 14.2. vietetään maailmanlaajuisesti ystävänpäivää. Ystävät ovat kaikille meille ChocoSomnialaisille tärkeitä ja haluammekin auttaa sinua löytämään makoisia vaihtoehtoja, joilla yllättää ystävä. Oletko sinä jo miettinyt, miten muistat ystävääsi, rakkaimpaasi tai parhainta työkaveria ystävänpäivänä?

1. Ystävänpäivälevyt

Meidän herkulliset ystävänpäivälevyt tulevat jälleen myyntiin. Valikoimasta löytyy jo perinteeksi muodostuneet kirjaillut levyt. Tänä vuonna tekstivaihtoehtoja on monia. Julista ystävyyttä ja rakkautta maitosuklaisella tai tummasuklaisella levyllä, jossa lukee olet ihana, rakkaalle, ystävälle tai I <3 You. Kirjaillut levyt löydät myymälästämme.

Tänäkin vuonna suklaiden pinkkeihin kuoriin on painettu hempeitä sanoja. Vie tuliaisena ystävällesi, rakkaallesi tai työkaverillesi herkullinen mansikan makuinen maito- tai tummasuklaalevy. Näistä tummasuklaalevy on täysin vegaaninen. Kääreiden teksteistä löytyy seuraavia vaihtoehtoja:

Sinä olet tärkeä meille

Suklaa on kuin halaus - sisältäpäin

Nää oot tärkiä mulle. PS. Pannaanko tämä levy pökkiin?

Suklaa on kuin ystävä. Se: piristää päivääsi, iloitsee kanssasi, ymmärtää sinua, tuo hymyn huulille ja lohduttaa vaikeina hetkinä

Ystävänpäivälevyt löytyvät nyt myös verkkokaupasta. Siirry verkkokauppaan tästä.

Kirjaillut ystävänpäivälevyt 8,50 € / Vaaleanpunakääreiset levyt 7,90 €

2. Hurmaava etäsuklaatasting

Mikäpä sen mukavampaa kuin osallistua parhaan ystävän tai rakkaan kanssa aisteja hyväilevään etäsuklaatastingiin yhdessä. Etäsuklaatasting on hurmaava makumatka suklaan syövereihin. Pääsette maistelemaan yhteensä 12 erilaista käsintehtyä suklaata. Tämän vuoden aikana järjestetään seitsemän kertaa etätastingejä. Voit varata paikat ystävällesi ja itsellesi etäsuklaatastingiin verkkokaupan kautta. Voit myös ostaa etäsuklaatasting-lahjakortin ystävällesi lahjaksi, mikäli et itse halua osallistua etäsuklaatastingiin.

Etäsuklaatasting 38,90 €/hlö

3. Lahjakortti ChocoSomniaan

Haluatko antaa ystäväsi tai rakkaasi valita herkut itse? Lahjakortti on siinä tapauksessa oiva valinta, sillä lahjakortin voi käyttää joko paikanpäällä myymälässämme tai verkkokaupassa. Mikäli ystäväsi asuu kauempana, verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset voidaan toimittaa ympäri suomen. Lahjakortin voi ostaa myymälästämme tai verkkokaupastamme. Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaan.

Lahjakortin summan voit valita 10-100 € väliltä.

ChocoSomnian lahjakortista kuva

Extra: Herkut suoraan ystävän kotiovelle Budbeen avulla

Yllätä ystäväsi ja tilaa herkut suoraan ystäväsi kotiovelle. Valitse verkkokauppamme laajasta valikoimasta mieluisimmat tuotteet ja tilausvaiheessa valitse toimitustavaksi Budbee. Kotiinkuljetuksessa menee 1-3 päivää paikkakunnasta riippuen.

Pakkaamme tuotteet nätisti pakettiin ja toimitamme tilauksen suoraan ystävällesi tervehdyksen kera. Tilaus toimitetaan siis suoraan kotiovelle asti alla mainituille paikkakunnille, kun valitset toimitustavaksi Budbeen. 

Toimitamme kotiinkuljetuksella näille paikkakunnille: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Turku ja Tampere. 

Kotiinkuljetuksen hinta 9,90 €

Budbee logo

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua ja löysit parhaimman vaihtoehdon ystävänpäivälahjaksi. ChocoSomnia toivottaa oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Takaisin blogiin