Suklaa­elämyksiä
yrityksille

Virkistystä virmaan?

Chocosomnia järjestää suklaaelämyksiä niin pienelle kuin isollekin porukalle! Miltä kuulostaisi suklaatasting työporukalla (myös etänä) tai sormien upottaminen suklaaseen työpajassa? Lue lisää vaihtoehdoista ja varaa elämys.

Suklaatyöpaja

Suklaatasting

Etäsuklaatasting

Suklaajooga

Suklaameditaatio

Suklaatasting oli kiva tapa viettää iltaa työkavereiden kanssa. Samalla saatiin syy maistella suklaan seurana portviinejä. Ja saatiin myös lisää infoa suklaan historiaan ja valmistamiseen liittyen. Suosittelen lämpimästi kaikille herkkusuille!

Anne Mikkola
Ravintoloitsija

Meillä oli täällä pikkujoulut. Antoisa ja maukas suklaapajailta. Ihana erilainen idea pikkujoulun viettoon. Lämmin iso suositus!

Stiina
Suklaatyöpajaan osallistuja
Click Here

Mainio tilaisuus ja asialleen omistautunut esiintyjä.

Suklaatasting osallistuja
Click Here

Ehdottomasti mielenkiintoinen ja miellyttävä tilaisuus. Sama fiilis kuin viininmaistelutilaisuudessa. Tosi hyviä suklaita!

Suklaatasting osallistuja
Click Here
Previous
Next

Pyydä tarjous personoiduista
suklaatuotteistamme

Teemme paljon eri yritysten kanssa yhteistyöprojekteja. Keväällä toimitimme kotiinkuljetuksella suklaata ja kukkia. Toimituksen kruunasi vielä miesartisti, joka lauloi lahjansaajalle serandin.

Pystymme tekemään asiakkaille personoituja konvehteja sekä levyjä. Suunnittelemme kokonaisuuden aina budjetin mukaan.

Voimme tulla myös asiakastilaisuuksiin maistattamaan herkullisia käsintehtyjä suklaita ja saada teidän asiakkaat viihtymään tilaisuudessa.

Tehdäänkö teillekin?

Olemme tehneet yhteistyötä lukuisten yritysten kanssa toteuttaaksemme yrittäjäystäviemme unelmia. Me räätälöimme kanssanne suussasulavat liikelahjat tai herkulliset muistamiset hyvästä työstä. Voit myös ilmoittaa yrityksesi, mikäli haluat saada suklaamme osaksi tuotevalikoimaanne. Pistä koodia, niin ideoidaan yhdessä!