Valkosuklaa-kuusenkerkkä

Yhdistimme Suomen metsien maun ja laadukkaan suklaan. Tästä syntyi herkkä ja viehättävä valkosuklaa-kuusenkerkkälevy. Täydensimme makumaailmaa ihan pienellä ripauksella merisuolaa, jotta kuusenkerkän maku vahvistuu entisestään.

Paino: 70 g

7,50 

Ainesosat:

Valkosuklaa (sokeri, kaakaorasva, täysmaitojauhe, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, vaniljauute), kuusenkerkkä (5%), väri (E104, 133), merisuola (1%).

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

 

Ingredienser:

Vitchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel solroslecitin, vaniljextrakt), granskott (5%), färgämnen (E104, 133), havssalt (1%).

Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]