UUTUUS: Fucking Fabulous -suklaalakupallot

Fucking fabulous on kaikille meille, jotka tarvitsemme asennetta koronaa vastaan. Tässä saat samalla puraisulla suolaista lakritsia, jonka päällä on savustetulla merisuolalla maustettua karamellisuklaata. Mustan suklaakuoren alla on mehevä ja pehmeä lakritsisydän!

Ainesosat:

Karamellisoitua valkosuklaata (kaakaovoi, sokeri, täysmaitojauhe, maitosokeri, herajauhe, rasvatonmaitojauhe, luonnollinen vanilija-aromi, emulgointiaine soijalesitiini), suola, sokerisiirappi, melassi, gluteeniton vehnäjauho, raakalakritsi, salmiakki, savustettu merisuola, väriaine (kasvihiili). Kaakaoprosentti vähintään 30,4%.

Paino 250 g

Valmistaja: Haupt lakrits

11,00 

92 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]