Suklaatyöpaja 31.3. klo 18-20

Tule Oulun makeimpaan työpajaan perjantaina 31.3.2023 klo 18-20

Suklaatyöpaja on huikea elämys! Työpajassa osallistuja pääsee valmistamaan käsintehtyjä ja suussasulavia konvehteja suklaamestarin opeilla. Tarjolla on koko kurssin ajan suklaata, jota voi maistella, joten kannattaa syödä hyvin ennen kurssille tuloa 🙂 Kurssilla käsitellään ja temperoidaan suklaata itse ja tehdään herkullisia täytteitä. Työpajassa pääsee kuulemaan, mitä suklaa itseasiassa onkaan ja saa takuuvarmasti uutta ja hyödyllistä tietoa. Työpajasta jää aina myös herkkuja kotiinvietäväksi.

Osallistujille ei ole mitään erityisvaatimuksia, mutta suosittelemme  ottamaan mukaan rentoa meininkiä, uteliasta mieltä ja ilon pipanoita 🙂 Tämä ei ole vakavaa, tämä on suklaata. Kannattaa osallistua ystävän kanssa, koska se on tuplasti hauskempaa!

Pukeutuminen: mukavat työskentelykengät, lyhythihainen t-paita, pitkät hiukset kiinni ja käsi-/rannekorut kannattaa jättää kotiin.

Aika:  pe 31.3.2023 klo 18-20
Kesto: 2 h

Kouluttaja: Suklaamestari Riikka Ojanen
Paikka: ChocoSomnian suklaatehtaalla osoitteessa Hiltusenkaarre 18, Oulu.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Loistava lahjaidea: osta ystävällesi/puolisolle/anopille paikka tähän elämysiltaan!

55,00 

3 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]