ETÄSUKLAATASTING 11.2.2021

Tietoa lahjakortista: Lahjakortti lähetetään sähköisesti lahjakortin ostajalle (nimettömänä). Ostaja voi antaa lahjakortin lahjan saajalle, esim. välittämällä hänelle sähköpostissa saadun lahjakortin tai tulostamalla sen.  Etätastingin suklaat ja osallistumislinkki lähetetään kuitenkin suoraan lahjan saajalle, mikäli erillinen osoite mainittu tilauksen tiedoissa!

Tässä on ennenkokematon suklaaelämys helmikuulle!

Lunasta paikkasi avoimeen etäsuklaatastingiin suoraan kotisohvalta vuoden 2021 aikana. Lahjakortin haltijana pääset nauttimaan supersuositusta ja uskomattoman herkullisesta suklaamatkasta, jonka oppaana toimii suklaamestari Riikka Ojanen.

Etäsuklaatastingiin kuuluu kotiin lähetettävä suklaamaistelupaketti (12 erilaista suklaata), suklaakartta, juomasuositukset ja tastinginfo. Tämän suklaamatkan aikana pääset kuulemaan paljon uuttaa suklaasta, hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen terveysvaikutuksista. Maistelussa on sellaisia herkullisia suklaamakuja, joita ei ole kaupoissa saatavilla.

Etäsuklaatastingiin osallistutaan omalta kotikoneelta ja uppoudutaan herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi.

Tämä lahjakortti toimitetaan sähköisesti.

Päivä: 11.2.2021

Aika: 18-19

Paikka: Kotonasi tietokoneen ääressä

 

Treat yourself right!

38,90 

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Mannenkatu 2C, 90130 Oulu

044 235 3632

[email protected]