Salmiakki Klepper&Klepper Sweet (G)

Klepper&Klepper on isän ja pojan luotsaama salmiakkiverstas Hollannissa. He tekevät omien sanojensa mukaan maailman parasta salmiakkia.

Pehmeä, pinnalta hieman lohkeava koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku!

Gluteeniton.

Paino: 200 g

Valmistaja: Klepper&Klepper

Valmistettu Hollannissa.

6,50 

Ainesosat:

Sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu perunatärkkelys, melassi, lakritsiuute (3,7%), ammoniumkloridi, kasviperäinen hiili, aromit, suola, kookosöljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Ingredienser:

Socker, glukossirap, modiferat potatisstärkelse, melass, lakritsextrakt (3,7%), ammoniumklorid, vegetabliskt kol, arom, salt, kokosolja, ytbehandlingsmedel (carnabavax).

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Suklaakauppa

Hallituskatu 30, 90100 Oulu

050 336 4336

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]