Salmiakki Klepper&Klepper Sweet (G)

Klepper&Klepper on isän ja pojan luotsaama salmiakkiverstas Hollannissa. He tekevät omien sanojensa mukaan maailman parasta salmiakkia.

Pehmeä, pinnalta hieman lohkeava koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku!

Nämä salmiakit ovat gluteenittomia.

200 g

Valmistettu Hollannissa.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu perunatärkkelys, melassi, lakritsiuute (3,7%), ammoniumkloridi, kasviperäinen hiili, aromit, suola, kookosöljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

 

Ingredienser: socker, glukossirap, modiferat potatisstärkelse, melass, lakritsextrakt (3,7%), ammoniumklorid, vegetabliskt kol, arom, salt, kokosolja, ytbehandlingsmedel (carnabavax).

6,50 

94 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]