Salmiakki Klepper&Klepper Salty (G)

Klepper&Klepper on isän ja pojan luotsaama salmiakkiverstas Hollannissa. He tekevät omien sanojensa mukaan maailman parasta salmiakkia. Ja meillä kyllä yhdytään tähän arvioon. Ainoa ongelma on päättää, kumpi on parempaa, makea vai suolainen.

Pehmeä koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku!

Klepper&Klepperin salmiakit ampaisivat puotimme suosituimpien tuotteiden listalle heti lanseerauksensa jälkeen keväällä 2020.

Tuote ei sisällä gluteenia.

200 g

Valmistettu Hollannissa.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu perunatärkkelys, melassi, lakritsiuute (3,5%), karkea celtic merisuola, ammoniumkloridi, kasviperäinen hiili, rypälesokeri, aromit, kookosöljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

 

Ingredienser: socker, glukossirap, modiferat potatisstärkelse, melass, lakritsextrakt (3,5%), celtic havsalt, ammoniumklorid, vegetabliskt kol, glukos, arom, kokosolja, ytbehandlingsmedel (carnabavax).

6,50 

82 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]