Salmiakki Klepper&Klepper Salty (G)

RAJOITETTU ERÄ!

Klepper&Klepper on isän ja pojan luotsaama salmiakkiverstas Hollannissa. He tekevät omien sanojensa mukaan maailman parasta salmiakkia. Ja meillä kyllä yhdytään tähän arvioon. Ainoa ongelma on päättää, kumpi on parempaa, makea vai suolainen.

Pehmeä koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku!

Klepper&Klepperin salmiakit ampaisivat puotimme suosituimpien tuotteiden listalle heti lanseerauksensa jälkeen keväällä 2020.

Gluteeniton.

Paino: 200 g

Valmistaja: Keppler&Keppler

Valmistettu Hollannissa.

6,50 

Ainesosat:

Sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu perunatärkkelys, melassi, lakritsiuute (3,5%), karkea celtic merisuola, ammoniumkloridi, kasviperäinen hiili, rypälesokeri, aromit, kookosöljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Ingredienser:

Socker, glukossirap, modiferat potatisstärkelse, melass, lakritsextrakt (3,5%), celtic havsalt, ammoniumklorid, vegetabliskt kol, glukos, aromer, kokosolja, ytbehandlingsmedel (carnabavax).

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Suklaakauppa

Hallituskatu 30, 90100 Oulu

050 336 4336

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]