Paska kaupunni, 95g

Syksyn röyhkein uutuus Paska kaupunni -tuplasuklaa on täynnä asennetta ja Oululaista ossaamista! Ehtaa tavaraa ensihaukusta viimeiseen muruseen. Pakkauksen suunnittelu, painatus ja herkullinen sisältö on luotu Oulussa.

Ei sisällä lisäaineita tai esansseja (tai muita murteita).

 

 

8,50 

7 varastossa

Ainesosat:

Maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakao 38%, emulgointiaine rapsilesitiini, Bourbon vanilija), valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine rapsilesitiini, Bourbon vanilija)

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

 

Ingredienser:

Mjölkchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakao 38%, emulgeringsmedel rapslecitin, Bourbon vanilja), vitchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, emulgeringsmedel rapslecitin, Bourbon vanilja).

Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]