P*ska kaupunni -tuplasuklaalevy

P*ska kaupunni -tuplasuklaa on täynnä asennetta ja Oululaista ossaamista! Ehtaa tavaraa ensihaukusta viimeiseen muruseen.

Pakkauksen suunnittelu, painatus ja herkullinen sisältö on luotu Oulussa.

Ei sisällä lisäaineita tai esansseja (tai muita murteita).

Paino: 95 g

8,50 

Ainesosat:

Maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa 35%, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, vaniljauute), valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, vaniljauute).

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

 

Ingredienser:

Mjölkchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa 35%, emulgeringsmedel solroslecitin, vaniljextrakt), vitchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel solroslecitin, vaniljextrakt).

Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Suklaakauppa

Hallituskatu 30, 90100 Oulu

050 336 4336

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]