Joululahjapakkaus S (kultainen)

Herkuttelijan tuotepaketista löytyy jouluisia makuja. Lahjapakkauksesta löytyy sekä juotavia että syötäviä herkkuja. S-kokoiseen lahjapakkaukseen kuuluu seuraavat tuotteet:

ChocoSomnian maitosuklaa piparkakku -suklaalevy Joulun hurmaavin makuyhdistelmä on maitosuklaa & piparkakku. Suklaalevyn kultaiset kuoret toivottavat ”Herkullista joulua ja onnellista uutta vuotta”.

Poikain Parhaat Halla juhlaglögi on pirteän kirpeä vaalea glögi, joka saa makunsa suomalaisista omena- ja tyrnitäysmehuista sekä sitruksisista ja jouluisista mausteista. Laktoositon. Gluteeniton. Vegaaninen.

Kofeiinikomppanian Tiernakaupungin tee on perinteinen mustatee, jossa maistuvat pohjoisen marjat – vadelma, seljanmarja ja mustaherukka.

23,90 

30 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]