Makea Joululahjapakkaus (punainen)

Jouluinen tuotepaketti täynnä herkullisia makuja. Lahjapakkauksesta löytyy sekä juotavia että syötäviä herkkuja. M-kokoiseen lahjapakkaukseen kuuluu seuraavat tuotteet:

ChocoSomnian maitosuklaa piparkakku -suklaalevy Joulun hurmaavin makuyhdistelmä on maitosuklaa & piparkakku. Suklaalevyn punaiset kuoret toivottavat oululaisittain ”Hyvvää joulua ja mahottoman makiaa uutta vuotta”

Haupt Lakrits A Thing for Ginger -suklaalakupalloissa maistuu piparkakku. Sisällä suolalakritsia, maitosuklaata ja piparkakkumurua.

Poikain Parhaat Korpi juhlaglögissä on vivahteikas ja lakritsainen maku. Glögin pohjana toimivat puolukka- ja karpalotäysmehut ja lisämausteen glögiin antavat tarkkaan valikoidut mausteet. Laktoositon. Gluteeniton. Vegaaninen.

Johan & Nyström Joulukahvi on täyteläinen ja pehmeä kahvinautinto tunnelmallisiin hetkiin. Kahvissa miellyttävää mausteisuutta. Johan & Nyströmin Joulukahvi on erittäin tasapainoinen luomukahvi.

Ikkunallinen juuttikangaskassi tulee pakettiin mukaan.

39,90 

26 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]