Makea Joululahjapakkaus (kultainen)

Jouluinen tuotepaketti täynnä herkullisia makuja. Lahjapakkauksesta löytyy sekä juotavia että syötäviä herkkuja. M-kokoiseen lahjapakkaukseen kuuluu seuraavat tuotteet:

ChocoSomnian maitosuklaa piparkakku -suklaalevy Joulun hurmaavin makuyhdistelmä on maitosuklaa & piparkakku. Suklaalevyn kultaiset kuoret toivottavat ”Herkullista joulua ja onnellista uutta vuotta”.

Klepper & Klepper The Best Liquorice Ever -salmiakki on nimensä mukaisesti maailman parasta. Tässä herkussa on pehmeä, pinnalta hieman lohkeava koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku. Gluteeniton.

Poikain Parhaat Halla juhlaglögi on pirteän kirpeä vaalea glögi, joka saa makunsa suomalaisista omena- ja tyrnitäysmehuista sekä sitruksisista ja jouluisista mausteista. Laktoositon. Gluteeniton. Vegaaninen.

Kofeiinikomppanian Marjaisa Oulutee on pehmeän savuinen mustatee, joka on maustettu pohjoisen punaisilla marjoilla – punaviinimarja, karpalo ja vadelma.

Ikkunallinen juuttikangaskassi tulee pakettiin mukaan.

30,00 

27 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]