Lahjakortti ETÄSUKLAATASTING

Kun ostat lahjakortin ETÄTASTINGIIN toiselle henkilölle, toimi näin: Osta tämä tuote normaaliin tapaan. Kassalla täytä tilaajan tietoihin omat tiedot. Oston jälkeen OSTAJALLE eli sinulle lähetetään sähköisesti tilausvahvistus ja kuva lahjakortista. Ostajana voit välittää tilausvahvistuksen/kuvan lahjan saajalle. Lahjakortissa on linkki ilmoittautumislomakkeelle, jolla ilmoitetaan tasting-suklaiden toimitusosoite. Lahjakortin saaja voi valita itse osallistumispäivän (voim. 6 kk ostopäivästä).

Etäsuklaatastingissä pääset nauttimaan supersuositusta ja uskomattoman herkullisesta suklaamatkasta, jonka oppaana toimii suklaamestari Riikka Ojanen.

Etäsuklaatastingiin kuuluu kotiin lähetettävä suklaamaistelupaketti (12 erilaista suklaata), suklaakartta, juomasuositukset ja tastinginfo. Tämän suklaamatkan aikana pääset kuulemaan paljon uuttaa suklaasta, hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen terveysvaikutuksista. Maistelussa on sellaisia herkullisia suklaamakuja, joita ei ole kaupoissa saatavilla. Juomasuositusten avulla voit saada lisää makuelämyksiä suklaamatkalle.

Etäsuklaatastingiin osallistutaan omalta kotikoneelta ja uppoudutaan herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi. Tapahtuma toteutetaan etätapahtumana ja voit osallistua siihen omalta koneeltasi sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Mikäli ostat tämän elämyksen lahjaksi, niin sinulle lähetetään sähköpostiin sähköinen tilausvahvistus ja kuvamuotoinen, jonka voit toimittaa lahjan saajalle.

Treat yourself right!

38,90 

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]