Lahjakortti ETÄSUKLAATASTING

Jos haluat lähettää ETÄSUKLAATASTING-lahjakortin toiselle henkilölle sähköpostiin, toimi näin: Osta tämä tuote normaaliin tapaan. Saat erillisen viestin, jossa on lahjakortti ja linkki etätastingin rekisteröitymistä varten. Välitä sähköposti eteenpäin tai tulosta tämä lahjan saajalle. Osallistumispäivän voi valita itse rekisteröitymislomakkeella.

Etäsuklaatastingissä pääset nauttimaan supersuositusta ja uskomattoman herkullisesta suklaamatkasta, jonka oppaana toimii suklaamestari Riikka Ojanen.

Etäsuklaatastingiin kuuluu kotiin lähetettävä suklaamaistelupaketti (12 erilaista suklaata), suklaakartta, juomasuositukset ja tastinginfo. Tämän suklaamatkan aikana pääset kuulemaan paljon uuttaa suklaasta, hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen terveysvaikutuksista. Maistelussa on sellaisia herkullisia suklaamakuja, joita ei ole kaupoissa saatavilla. Juomasuositusten avulla voit saada lisää makuelämyksiä suklaamatkalle.

Etäsuklaatastingiin osallistutaan omalta kotikoneelta ja uppoudutaan herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi. Tapahtuma toteutetaan etätapahtumana ja voit osallistua siihen omalta koneeltasi sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Osallistuja voi valita rekisteröitymisessä jonkin seuraavista päivistä:

14.9.2023 klo 18-19
17.10.2023 klo 18-19
14.11.2023 klo 18-19
Mikäli mikään näistä päivistä ei sovi saajalle, niin hänelle voidaan lähettää maistelupaketti ja videotallenne, jossa on sama sisältö, kuin etäsuklaatastingissä.
Lahjakortti on voimassa 31.12.2023

38,90 

Voucher Image

Treat yourself right!

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Suklaakauppa

Hallituskatu 30, 90100 Oulu

050 336 4336

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]