Ketosuklaakuorrutetut macadamiapähkinät (veg.)

Maukkaalla ketoraakasuklaalla kuorrutetut macadamiapähkinät ovat jokaisen ketoilijan unelma. Kaikki luomua tietenkin! Tämä vegaaninen ja vähähiilihydraattinen suklainen pähkinänami on herkullista, tuhtia ja täyttävää. Mainio välipala kiireiselle sekä loistava matkaeväs. Mieto maku miellyttää myös lapsia. Ripaus merisuolaa tekee mausta syntisen hyvän!

Suklaan lämpötila ei ole noussut valmistusvaiheessa yli 42 °C, joten kaikki hyödylliset ainekset – makua myöten – ovat tallella. Tuote on makeutettu vain luonnollista alkuperää olevalla luomuerytritolilla, eikä se sisällä mitään ylimääräistä! Ei lisättyä sokeria, sisältää luontaisesti sokereita. Suklaan kaakaopitoisuus: 82 %.

Tuotteella on avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä ja ammattitaidosta.

Luomu. Ketogeeninen. Vegaaninen. Viljaton. Soijaton. Gluteeniton. Maidoton.

Paino: 70 g

Valmistaja: Foodin

Valmistettu Suomessa.

5,50 

10 varastossa

Ainesosat:

macadamiapähkinä* 50 %, kaakaopapu*, erytritoli*, merisuola, vaniljajauhe*, auringonkukkalesitiini

(* luomu)

Ingredienser:

macadamianöt* 50%, kakaoböna*, erytritol*, havssalt, vaniljpulver*, solroslecitin.

(* ekologisk)

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]