Ketosuklaakuorrutetut hasselpähkinät (veg.)

Samettisen luomuraakasuklaan ja paahdettujen hasselpähkinöiden taivaallinen yhdistelmä – ilman lisättyä sokeria! Maukkaaksi paahdetut hasselpähkinät on kuorrutettu huippulaadukkaalla, juuri tätä tuotetta varten kehitetyllä ketosuklaalla. Herkullinen ja nopea välipala!

Suklaan lämpötila ei ole noussut valmistusvaiheessa yli 42 °C, joten kaikki hyödylliset ainekset – makua myöten – ovat tallella. Tuote on makeutettu vain luonnollista alkuperää olevalla luomuerytritolilla, eikä se sisällä mitään ylimääräistä! Ei lisättyä sokeria, sisältää luontaisesti sokereita. Suklaan kaakaopitoisuus on 82 %.

Tuotteella on avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä ja ammattitaidosta.

Luomu. Ketogeeninen. Vegaaninen. Viljaton. Soijaton. Gluteeniton. Maidoton.

Paino: 70 g

Valmistaja: Foodin

Valmistettu Suomessa.

5,50 

9 varastossa

Ainesosat:

hasselpähkinä* (50 %), kaakaopapu*, erytritoli*, merisuola, vaniljajauhe*, auringonkukkalesitiini

(* luomu)

Ingredienser:

hasselnöt* 50%, kakaoböna*, erytritol*, havssalt, vaniljpulver*, solroslecitin.

(* ekologisk)

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]