Samettisen luomuraakasuklaan ja paahdettujen hasselpähkinöiden taivaallinen yhdistelmä – ilman lisättyä sokeria! Maukkaaksi paahdetut hasselpähkinät on kuorrutettu huippulaadukkaalla, juuri tätä tuotetta varten kehitetyllä ketosuklaalla. Herkullinen ja nopea välipala!
Suklaan lämpötila ei ole noussut valmistusvaiheessa yli 42 °C, joten kaikki hyödylliset ainekset – makua myöten – ovat tallella. Tuote on makeutettu vain luonnollista alkuperää olevalla luomuerytritolilla, eikä se sisällä mitään ylimääräistä! Ei lisättyä sokeria, sisältää luontaisesti sokereita. Suklaan kaakaopitoisuus on 82 %.
Tuotteella on avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä ja ammattitaidosta.
Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.
GLUTEENITON:
Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.
PÄHKINÄT:
Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.