Joululahjapakkaus S (punainen)

Herkuttelijan tuotepaketista löytyy jouluisia makuja. Lahjapakkauksesta löytyy sekä juotavia että syötäviä herkkuja. S-kokoiseen lahjapakkaukseen kuuluu seuraavat tuotteet:

ChocoSomnian maitosuklaa piparkakku -suklaalevy Joulun hurmaavin makuyhdistelmä on maitosuklaa & piparkakku. Suklaalevyn punaiset kuoret toivottavat oululaisittain ”Hyvvää joulua ja mahottoman makiaa uutta vuotta”

Haupt Lakrits A Thing for Ginger -suklaalakupalloissa maistuu piparkakku. Sisällä suolalakritsia, maitosuklaata ja piparkakkumurua.

Kofeiinikomppanian Marjaisa Oulutee on pehmeän savuinen mustatee, joka on maustettu pohjoisen punaisilla marjoilla – punaviinimarja, karpalo ja vadelma.

27,50 

30 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]