Jaajon yllätysboksi

’Tässähän alkaa makuhermot tanssimaan ripaskaa!”, totesi Jaajo Linnonmaa, kun Chocosomnian konvehteja maisteli.

Jaajon Yllätysboksi sisältää 12 konvehtia ja vähintään 8 eri makua, rasiaan valitaan aina tuoreimmat juuri tehdyt konvehdit. Kaikki konvehdit ovat käsintehtyjä uniikkeja makupaloja, jotka on valmistettu ilman esansseja tai säilöntäaineita. Sen vuoksi konvehdit säilyvät 4 viikkoa valmistuksesta.

”Pääsin katsomaan konvehtien tekoa tehtaalla ja lumouduin – suklaan tuoksu oli huumaava ja ne ovat kauniita kuin jalokivet!”, Jaajo kommentoi.

Koska kyseessä on yllätysboksi, niin Jaajo ei halunnut paljastaa konvehtimakuja ennakkoon, pitäähän elämässä olla jännitystä!

Konvehtien valmistuksessa ei käytetä pähkinää tai gluteenia, mutta silti kaikissa tuotteissamme on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja gluteenista”.

Mitä tuoreempana nautit, sen paremmalta ne maistuvat!

19,90 

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Suklaakauppa

Hallituskatu 30, 90100 Oulu

050 336 4336

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]