Iso Joululahjapakkaus (kultainen)

Muhkea tuotepaketti täynnä herkullisia makuja suolaisesta makeaan. Lahjapakkauksesta löytyy sekä juotavia että syötäviä herkkuja. L-kokoiseen lahjapakkaukseen kuuluu seuraavat tuotteet:

ChocoSomnian maitosuklaa piparkakku -suklaalevy Joulun hurmaavin makuyhdistelmä on maitosuklaa & piparkakku. Suklaalevyn kultaiset kuoret toivottavat ”Herkullista joulua ja onnellista uutta vuotta”.

Klepper & Klepper The Best Liquorice Ever -salmiakki on nimensä mukaisesti maailman parasta. Tässä herkussa on pehmeä, pinnalta hieman lohkeava koostumus ja ihanan makea salmiakkinen maku. Gluteeniton.

Haupt Lakrits Fucking Fabulous -suklaalakupallot on suolaisen makea puraisu täydellisyyttä. Suolaisen lakritsin ympärillä on savustetulla merisuolalla maustettua karamellisuklaata. Mustan suklaakuoren alla on mehevä ja pehmeä lakritsisydän. Gluteeniton.

Poikain Parhaat Halla juhlaglögi on pirteän kirpeä vaalea glögi, joka saa makunsa suomalaisista omena- ja tyrnitäysmehuista sekä sitruksisista ja jouluisista mausteista. Laktoositon. Gluteeniton. Vegaaninen.

Johan & Nyström Dear Tea Society Pompous Rudolf on luomu rooibostee. Tässä jouluisessa teessä maistuvat kaneli, mausteneilikka, inkivääri, kardemumma, mustapippuri ja tonkapapu.

Kofeiinikomppanian Tiernakaupungin tee on perinteinen mustatee, jossa maistuvat pohjoisen marjat – vadelma, seljanmarja ja mustaherukka.

Keittiöpyyhelinna kruunaa kattauksen. Liinan väri saattaa vaihdella.

Ikkunallinen juuttikangaskassi tulee pakettiin mukaan.

55,90 

20 varastossa

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]