ETÄSUKLAATASTING 26.5.2021

Jos ostat tämän Etäsuklaatastingin lahjaksi, toimi näin: Osta tuote normaaliin tapaan. Kassalla täytä tilaajan tietoihin omat tiedot ja sen jälkeen valitse “Toimitus eri osoitteeseen”. Täytä siihen tarkasti lahjan saajan tiedot. Oston jälkeen OSTAJALLE lähetetään sähköisesti lahjakortti (nimettömänä). Ostaja voi antaa lahjakortin lahjan saajalle, esim. välittämällä hänelle sähköpostissa saadun lahjakortin tai tulostamalla sen.  Etätastingin suklaat ja osallistumislinkki lähetetään kuitenkin suoraan lahjan saajalle 19.5. Täytäthän lahjansaajan tiedot tarkasti.
Tässä loistava lahja äidille tai mummolle, jolle haluat antaa ikimuistoisen lahjan! Toki voit ostaa tämän elämyksen myös itsellesi.
Osallistujana pääset nauttimaan supersuositusta ja uskomattoman herkullisesta suklaamatkasta, jonka oppaana toimii suklaamestari Riikka Ojanen.
Etäsuklaatastingiin kuuluu kotiin lähetettävä suklaamaistelupaketti (12 erilaista suklaata), suklaakartta, juomasuositukset ja tastinginfo. Tämän suklaamatkan aikana pääset kuulemaan paljon uuttaa suklaasta, hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen terveysvaikutuksista. Maistelussa on sellaisia herkullisia suklaamakuja, joita ei ole kaupoissa saatavilla. Juomasuositusten avulla voit saada lisää makuelämyksiä suklaamatkalle.
Etäsuklaatastingiin osallistutaan omalta kotikoneelta ja uppoudutaan herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi.
Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostiisi 19.3. Mikäli ostat tämän elämyksen lahjaksi, niin sinulle lähetetään 24 h sisällä sähköinen lahjakortti, jonka voit toimittaa lahjan saajalle.
Hinta: 38,90 €
Aika: 26.5 klo 18-19
Paikka: Kotonasi tietokoneen ääressä
Viimeinen ostopäivä 19.5.2021

 

Treat yourself right!

38,90 

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]