Ale!

22.10 AVOIN Suklaatasting + juoma ja pizzapala

Varaa syyslomaviikon elämys alehintaan!

Järjestämme kaikille avoimen Suklaatastingin Voimala 1889:ssa TO 22.10 klo 18-19.30. 

Iltaan kuuluu 12 palan suklaamaistelupaketti, juoma (viini, kahvi, kaakao tai tee) ja pizzapala. Suklaamestari Riikka Ojanen vie sinut herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi ja tilaisuuden päätteeksi pääset nautiskelemaan vielä palan roomalaista pizzaa valitsemasi juoman kera.

Suklaatastingissä tulet kuulemaan hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja miten se on meihin ihmisiin vaikuttanut. Tarinoiden lomassa saat paljon uutta tietoa suklaasta ja pääset uppotutumaan viettelevään suklaan maailmaan aivan uudella tavalla. Opit myös, kuinka suklaata syödään oikeaoppisesti!

Istumapaikat on järjestetty koronaohjeistusten mukaisesti riittävillä välimatkoilla.

Varaa paikkasi nyt ja tule nauttimaan yksin tai ystävän kanssa!

 

Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan koronan vuoksi THL:n ohjeiden mukaan, niin rahat palautetaan.

Paikkoja on rajoitetusti, minimi osallistujamäärä 20 hlöä.

Lisätiedot: [email protected]

45,00  35,00 

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaa laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa tehdään maitosuklaista, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Tuotteissamme emme käytä pähkinää, mutta tuoteselosteessa tulee olla aina maininta, että “saattaa sisältää jäämiä pähkinästä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Mannenkatu 2 C, 90130 Oulu

044 971 5043

[email protected]