Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Today

Suomipop festivaalit, Oulu

Raatti, Kuusisaari, Oulu Raatintie, Oulu

Meidän myyntikoju löytyy Suomipop festareiden VIP-alueelta. Luvassa on ilmaisia maistiaisia ja erilaisille juomille sopivia suupaloja. Tervetuloa nauttimaan makeista festareista!

Suklaatasting, yksityistilaisuus

ChocoSomnia suklaakauppa Isokatu 28, Oulu

Voit tilata ryhmille erilaisia suklaatasting tilaisuuksia: minisuklaatasting (15-20 min), supersuosittu etäsuklaatasting (60 min) tai suklaamestarin livetasting (90 min). Lue lisää suklaatastingistä täältä: www.chocosomnia.fi/suklaatasting/

Korttelihaipakka, Oulu

ChocoSomnia suklaakauppa Isokatu 28, Oulu

Oulun keskustassa vilinää riittää, kun Taiteiden yön yhteydessä pidetään korttelihaipakka! Keskustan suklaakauppakin on auki iltaan saakka. Jokainen konvehti on kuin oma pieni taideteos. Palvelemme to 18.8. klo 10-20, tervetuloa ihastumaan näihin herkullisiin aarteisiin!

Kauppahallin Pop up -piste

Kauppahalli Kauppatori, Oulu

Olemme Oulun Kauppahallissa maistattamassa Oulun parhaaksi tuotteeksi valittua perioululaista ja itetehtyä tervakonvehtia klo 12-17. LISÄKSI Kauppahalissa on luvassa on suklaamestari Riikka Ojasen minisuklaatasting klo 16.15-16.45. Mukaan pääsee 20 ensimmäistä osallistujaa. Ei ennakkoilmoittautumista. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oulu2026 ja Arctic food lab -hankkeen kanssa.  

JÄTTIARVONTA synttäreiden kunniaksi

Vietämme ChocoSomnian 7-v. synttäreitä kahden viikon ajan. Ensimmäinen viikko käynnistetään JÄTTIARVONNALLA, jossa on huikeat palkinnot! Tähän arvontaan voi osallistua nettisivuillamme ja kivijalkakaupassa Isokatu 28, Oulu. Tarkemmat osallistumisohjeet julkaistaan 22.8. klo 8.00.

ChocoSomnian synttäriviikko ma-la

ChocoSomnia suklaakauppa Isokatu 28, Oulu

Koko viikon ajan huippu tarjouksia ja monipuolista ohjelmaa! Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tällä viikolla olemme mukana mukana myös Arctic Food Festival -makuseikkailussa, joten suklaakauppa on auki to-la klo 10-20.

Suklaatehdasvierailu, yksityistilaisuus

Chocosomnia suklaatehdas Hiltusenkaarre 18, Oulu

Järjestämme ryhmille maksullisia vierailuja suklaatehtaalle tammikuu-lokakuu välisenä aikana. Vierailun aikana näet, kuinka valmistamme suklaata, kuulet kaakaon tarinaa ja pääset tottakai maistelemaan suklaita. Kierroksen päätteeksi voit ostaa tehtaanmyymälästä kotiinviemisiä. Voit pyytää tarjouksen ryhmällesi [email protected].

Arctic Food Festival – makuseikkailu, Oulu

ChocoSomnia suklaakauppa Isokatu 28, Oulu

Syyskuun alussa Oulussa hemmotellaan hyvän ruuan ystäviä, kun Arctic Food Festival - Makuseikkailu, vie herkuttelijoiden kielet mennessään torstaista lauantaihin! Tapahtuma-aika on joka päivä klo 16-21. Tapahtuma toteutetaan osana 60 vuotta täyttävää Oulun Päivät -festivaalia, joten luvassa on menoa ja meininkiä koko viikonlopun ajan. Makuseikkailussa suunnistat mobiilisovelluksella ravintoloissa/kahviloissa ympäri Oulua maisteluannosten perassä. Suunnistaessa herkuista toiseen pääsee […]