Suklaa & viinikahvila

Oulun makein Suklaa & viinikahvila

Kahvilassa leijailee huumaava suklaan tuoksu, joka kutsuu herkuttelijat nauttimaan hetkestä. Haluamme tarjota sinulle palan Oululaista kulttuuria, itse tehtyjä suklaaherkkuja ja -elämyksiä sekä hyviä tuliais- ja lahjaideoita. 

Vitriinissä on tarjolla itse tehtyjä muhkeita macaronseja erilaisilla täytteillä ja suklaakuorrutteella, mutta myös muita herkullisia makeita leivonnaisia ja keksejä. Kuuluisimmat tuotteemme ovat käsintehdyt konvehdit, jotka valmistamme Oulussa omalla suklaatehtaalla. Kaikki makeat tuotteemme valmistetaan aidoista marjoista ja hedelmistä ilman esansseja tai säilöntäaineita. Valikoimastamme löytyy myös suolaisia leivonnaisia sekä tuotteita, joiden valmistuksessa ei ole käytetty laktoosia, gluteenia, maitoa tai pähkinöitä. Kaikkia herkkuja voit ostaa myös mukaan.  

ChocoSomnian kahvilan herkullisia tuotteita

Suodatinkahvin ja Teeleidin teevalikoiman lisäksi voit herkutella erikoiskahveilla, joista suosituimmat ovat suklaacappuccino ja suklaalatte. Näiden ja muiden suklaajuomien salaisuus piilee suklaakoneessa, josta valuu koko ajan lämmintä ja sulaa suklaata putouksen lailla. Valmistamme vegaaniset kuumat kaakaot kauramaitoon ja tummaan suklaaseen. Tämänkin voit nähdä omin silmin kahvilassamme.

Arjen luksusta tarjoilemme tarkoin valitun viinivalikoiman kera. Kaikki viinit on valittu yhteensopivaksi tarjoilujen kanssa. Voit valita makusi mukaan kuohu-, valko-, puna-, rosee- tai portviiniä. Valikoimastamme löytyy myös alkoholiton kuohujuoma.

ChocoSomnian kahvilan juomat

Tarvitko tuliaisia, haluatko kiittää ystävää tai hemmotella puolisoa? Meiltä löydät murrelevyt, Toripolliisi-suklaat, Paska kaupunni -kahvit, kiitoslahjat ja täydelliset konvehtirasiat joka tilanteeseen.

Kahvila on varattavissa aukioloaikojen ulkopuolella. Paikka sopii erityisesti pienryhmille, sillä pöytätilaa löytyy maksimissaan 12 henkilölle. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse info@chocosomnia.fi tai Jennalta puhelimitse p. 044 971 5043.

Tule viihtymään, nauttimaan ja nauramaan!

Hallituskatu 30, Oulu