Lahjakortti SUKLAATYÖPAJA

Jos haluat lähettää lahjakortin toiselle henkilölle sähköpostiin, toimi näin: Osta tämä tuote normaaliin tapaan. Saat erillisen viestin, jossa lahjakortti ja linkki rekisteröitymistä varten. Välitä sähköposti tai tulosta tämä eteenpäin tai lahjan saajalle. Osallistumispäivän voi valita itse rekisteröitymislomakkeella.

Suklaatyöpaja on huikea elämys! Työpajassa jokainen pääsee valmistamaan käsintehtyjä ja suussasulavia konvehteja suklaamestarin opeilla. Tarjolla on koko kurssin ajan suklaata, jota voi maistella. Kurssilla käsitellään ja temperoidaan suklaata itse ja tehdään herkullisia täytteitä. Työpajassa pääset myös  kuulemaan, mitä suklaa itseasiassa onkaan ja saat takuuvarmasti uutta ja hyödyllistä tietoa. Työpajasta jää kaikille osallistujille herkkuja myös kotiinvietäväksi.

Osallistujille ei ole mitään erityisvaatimuksia, mutta suosittelemme  ottamaan mukaan rentoa meininkiä, uteliasta mieltä ja ilon pipanoita 🙂 Tämä ei ole vakavaa, tämä on suklaata.

Työpaja järjestetään aina ChocoSomnian suklaatehtaalla osoitteessa Hiltusenkaarre 18, Oulu.

Huom! Suklaat sisältävät maitoa. Tuotteissa saattaa olla jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

55,00 

Voucher Image

Treat yourself right!

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]