ETÄSUKLAATASTING 24.3.2023 klo 18-19

Jos haluat ostaa etäsuklaatastingin LAHJAKSI toiselle henkilölle, osta lahjakortti täällä.

Etäsuklaatastingissä pääset nauttimaan supersuositusta ja uskomattoman herkullisesta suklaamatkasta, jonka oppaana toimii suklaamestari Riikka Ojanen.

Etäsuklaatastingiin kuuluu kotiin lähetettävä suklaamaistelupaketti (12 erilaista suklaata), suklaakartta, juomasuositukset ja tastinginfo. Tämän suklaamatkan aikana pääset kuulemaan paljon uuttaa suklaasta, hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen terveysvaikutuksista. Maistelussa on sellaisia herkullisia suklaamakuja, joita ei ole kaupoissa saatavilla. Juomasuositusten avulla voit saada lisää makuelämyksiä suklaamatkalle.

Etäsuklaatastingiin osallistutaan omalta kotikoneelta ja uppoudutaan herkulliselle suklaamatkalle tunnin ajaksi. Tapahtuma toteutetaan etätapahtumana ja voit osallistua siihen omalta koneeltasi sähköpostiin tulevan linkin kautta. Tuoreet suklaat toimitetaan sinulle tapahtuma viikolla.

HUOM! Postikulut sisältyy hintaan.

Hinta: 38,90 €
Aika: 24.3.2023 klo 18-19
Kesto: 60 min
Paikka: Kotonasi tietokoneen ääressä

Treat yourself right!

38,90 

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]