18 konvehdin rasia

Sano se suklaalla! Isolla 18 konvehdin rasialla hurmaat kenet tahansa.

Ihana rasia täynnä käsintehtyjä konvehteja. Raaka-aineina on käytetty laadukasta suklaata ja täytteissä oikeita hedelmiä ja marjoja. Emme käytä esansseja tai säilöntäaineita. Sen vuoksi konvehdit säilyvät 4 viikkoa valmistuksesta.

Konvehtien maut

  • Tummasuklaa mustaherukka
  • Valkosuklaa lime
  • Maitosuklaa passion
  • Maitosuklaa vadelma
  • Tummasuklaa kahvi
  • Maitosuklaa kahvi
  • Maitosuklaa paahdettu karamelli

Pakkaamme lähetyksiin juuri valmistuneet konvehdit. Konvehtien valmistuksessa ei käytetä pähkinää tai gluteenia, mutta silti kaikissa tuotteissamme on maininta “saattaa sisältää jäämiä pähkinöitä ja gluteenista”.

Mitä tuoreempana nautit, sen paremmalta ne maistuvat!

PS. Tämä pakkaus on Jaajo Linnonmaan suosittelema. Katso maisteluvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=_soxuZ6jAD0

29,00 

Ainesosat:

sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakao, emulgointiaine rapsilesitiini, Bourbon vanilja, laktoositon voi, laktoositon kerma, mustaherukka, lime, passion, vadelma ja kofeiiniton kahvi.

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista.

 

Ingredienser:

socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakao, emulgeringsmedel rapslecitin, Bourbon vanilj, laktosfritt smör, laktosfri grädde, svartvinbär, lime, passionsfrukt, hallon och koffeinfritt kaffe.

Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Allergeenit

LAKTOOSITON/MAIDOTON:

Tummat suklaat ovat luonnostaan laktoosittomia, koska niissä ei käytetä maitoa. Samoissa tiloissa valmistetaan maitosuklaata, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä maidosta”.

GLUTEENITON:

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia (paitsi salmiakki- ja lakritsisuklaat). Samoissa tiloissa käsitellään harvakseltaan gluteenia, joten tuotteissa on maininta “saattaa sisältää jäämiä gluteenista”.

PÄHKINÄT:

Käsittelemme tehtaallamme myös pähkinätuotteita, joten kaikissa tuotteissa on maininta ”saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä”.

Maksuvaihtoehdot

Myymälä

Isokatu 28, 90100 Oulu

044 971 5043

[email protected]

Suklaatehdas

Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu

044 235 3632

[email protected]